Mozel broj u privatnoPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozel broj u privatnoPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Daj za blPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Moze li broj u ppStarka, nekih 50 godina, oglasava se na super oglasima kao dama, 40 god. Zgrada iza Barlotija. Nije losa, vitka. Cijena ispod 100 KM, kako se dogovoris. Uglavnom moze proci, ko ne cjepidlači.
da al ovdje admini ne postojeTakve treba banovat s ovog foruma.
moze fb profil u pp ?Moze meni orofil u pp
Moze broj u ppJavio sam ti se u pp pa samo drug ako moze i meni broj od te iz BL a i te iz Doboja
pa jel vi ne citate bgte, lik trazi dopunu za mob od 30 KM u zamjenu za broj od cure.. derpe pa et a viopeet molite za broj, pa vama je dzaba 1oo recenzija kad ne citate nikad sta se pise...Moze broj u pp
Moze i meni ako saznasPozdrav svima cuo sam da ima neka teta u boriku da radi masazu ima li neko broj u pp hvala unaprijed
Moze broj u pp od te cure ?Imam broj,al na slici vibera neka normalna treba,nezz jel fake il nešto ozbiljno
Moze li broj od te iz BL ?Pa stavi broj pa ćemo saznati što je jbg
Bio 5-6 puta...Starka, nekih 50 godina, oglasava se na super oglasima kao dama, 40 god. Zgrada iza Barlotija. Nije losa, vitka. Cijena ispod 100 KM, kako se dogovoris. Uglavnom moze proci, ko ne cjepidlači.
Moze li broj ako nije problem zvao sam oglas ali izgleda da se ne koriste ti brojevi koji pišu u oglasuBio 5-6 puta...
NarkomankaJel ko bio sa ovom curom u Sarajevu što radi na relaciji Kiseljak-Sarajevo? Danas sam zvao djeluje uredno, ima li neko iskustva neka piše u pp
Ja nisam dobio brojJel iko dobio broj od te cure iz banjaluke?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|