nekadfin488
Active member
pa lik trazi dopunu u zamjenu za broj, i to ni manje ni vise vec 30 KM.. samo debili ne citaju postiove i opeet traze brojeve, ima sve objavljeno...Blokirali su mu profil, moraćete sami češljati po oglasima malo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa lik trazi dopunu u zamjenu za broj, i to ni manje ni vise vec 30 KM.. samo debili ne citaju postiove i opeet traze brojeve, ima sve objavljeno...Blokirali su mu profil, moraćete sami češljati po oglasima malo...
Moze i meni broj ako saznas ili ako neko imaIMA LI NEKO BROJ OD BILJE PLAVE IZ RAOSAVACA KOD PRIJEDORA POZDRAV
Ako neko zna gdje tacno stoji,nek javi za vikend sam u PrijedoruMoze i meni broj ako saznas ili ako neko ima
Pozdrav
Moze broj te iz Bihaca?Prosljedi broj u pp
Moze broj u pp?Jel ko bio sa ovom curom u Sarajevu što radi na relaciji Kiseljak-Sarajevo? Danas sam zvao djeluje uredno, ima li neko iskustva neka piše u pp
Deblja se, starija, ali sve u svemu prolazi, sex sa, oral bez kondomaSvaka čast. Kakva je? Mlađa, starija. Mršava debela. Ako može malo recenzije mada ću je i ja kontaktirati za koji dan
Jel veca guza, sise? Je li ispod 50 godina?Kod autobuske stanice između Lukvice i Dobrinje, plavuša 1h 200 km, 30 min 130 km, njen prostor, 061 283 645, ko voli nek izvoli
Nemam trenutno, moram potražit
Uzas, ja sam i nikad viseMoze broj u pp?
Veca guza i sise, ima manje od 50 godinaJel veca guza, sise? Je li ispod 50 godina?
Sto brate sta je i ako imaš broj možeš li poslatiUzas, ja sam i nikad vise
Moja najduza veza, preko 8god se druzimo. Vidjecu je Jos danas I to je to. Udaje se I ide za svicarsku ovih danaTu iza u cosku zgrade je bila i jedna plava cura da nije Alma se zvala imala je veliku tetovazu negdje na ledjima isao sam al je to bilo davno isto radila u stanu sa nekom starkom crnkom,ako ko zna sta o ovoj plavusi zahvalan bih bio na infu
Hahaha neki švicarac se zaljubio u nju nakon terminaMoja najduza veza, preko 8god se druzimo. Vidjecu je Jos danas I to je to. Udaje se I ide za svicarsku ovih dana
Nas neki lik iz svice,Al bukvalno je tako bilo,Hahaha neki švicarac se zaljubio u nju nakon termina
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|