Izlazi druže, ali ja iskreno da ti kažem ne izlazim u te klubove (ako misliš Opium, Kristal, Drama, itd). Ja sam lično uvijek bio alternativnija rock scena, 30 mi je god, jednostavno krugovi su drugačiji. Znam da kurvi po tim klubovima ima, ali da idem i da se cimam da gatam ko je šta, plus vjerovatno su krugovi ti zatvoreniji... Radije ću se javiti na tel, sms, Viber, Wapp, dogovoriti termin i riješiti.Mene zanima od ovih iz Banja Luke momaka jel iko od vas izlazi po gradu, po clubovima?Toliko se djevojaka jebe za pare da to nije normalno
Normalno da niko od njih se nece oglasavati po sajtovima za prostituciju
I ne mogu vam ja dati preporuka kad vas ne poznajem
Ali odete malo u clubove vecinom su sve povezane zajedno se i druze manje vise i prate po insta,na sajtu ne pamtim kad je bila dobra picka za BL pricam
Ipak, ne slažem se sa tobom, cure koje rade aktivno će naći način i mimo marketinga putem preporuke da oglašavaju svoje usluge. Da je tako kao što ti kažeš, ni ova Lana ni Aurora ne bi oglašavale svoje usluge.
Ako imaš dobru preporuku iz ličnog iskustva, broj telefona ili slike, javi se u pp, mada iskreno ne vidim razlog zašto ne bi javno ovdje objavio ako već znaš nešto. Možeš samo pomoći nama koji "ne izlazimo"