Marko_Mostar
Active member
U kom je gradu?Pozdrav, da li neko zna ovu djevojku i njen broj. Dobra je cura. Al brzo mijenja broj pa se izgubi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kom je gradu?Pozdrav, da li neko zna ovu djevojku i njen broj. Dobra je cura. Al brzo mijenja broj pa se izgubi.
SarajevoU kom je gradu?
Odakle je ta AzraJe li itko bio kod Azre? Predobro izgleda.
Bio za 200km. ZadovoljanJe li bio ko kod Sanje Gracanin, digla je cijenu na 300 eura?
A skontao sam, istog sam misljenja, ali evo cisto da vidim za iskustva...Bukvalno na smokvi imas 7 8 zena iz Mostara koje su svaki dan aktivne tj svaki dan ulaze po par puta na str al saljes im poruku nijena ne odgovara nez sto, vece su ti sanse da nadjes par neki zenu tesko ali probaj.
Pozdrav, da li neko zna ovu djevojku i njen broj. Dobra je cura. Al brzo mijenja broj pa se izgubi.K
Može broj ?Neki dan sam bio u Tuzli, obratite pozornost blackluna1, ona traži sex. CURA 18 godina, max, 20, exstra pička, možeš jebat i u jednu i u drugu rupu, 100 KM, sat. Imam joj i slike naravno bez glave.
Može njezin Instagram profil i slike da vrijedi otići do nje?Neki dan sam bio u Tuzli, obratite pozornost blackluna1, ona traži sex. CURA 18 godina, max, 20, exstra pička, možeš jebat i u jednu i u drugu rupu, 100 KM, sat. Imam joj i slike naravno bez glave.
je li neko zna nesto vise u vezi ove djevojke?Pogledajte prilog 3287jel zna neko ovu iz tuzle
Možel kontakt
Može li kontakt drugNije sve baš tako loše... samo treba biti uporan i tražiti. Ja sam našao jednu u Jelahu i jednu u Tuzli, nema ih na oglasima, ali se da dogovoriti na instagramu
Mozel kont br te iz TuzlePogledajte prilog 3287jel zna neko ovu iz tuzle
Tel: 064/677-677
|
|
|