Marko_Mostar
Active member
Mostar, Alma, Ena, Jelena, Lidija(sifiličarka)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debela konobaricaTko je jelena
Takve se bojim se jebu i bez kondoma. Kad sam prvi put bio sa Lidijom ja sam srecom ponio svoje kondome jer imam veliki kurac i volim da mi je kondom navucen do kraja. A ona nije ponijela. Mogao sam joj komodno reci da nemam ni ja kondom i mogao sam je komodno jebati bez kondoma. To me nekako odmah odvratilo od nje.Ena iz Mostara je bacanje novaca, ko voli nek izvoli
Ja ti znam samo za onu Ninu iz nebodera i Lidiju.Slažem se
nije fejk. Ja sam bio početkom godine kod nje. Znam da je nakon toga bila neko vrijeme u Hrvatskoj, pa se vratila... možda je opet negdje otputovalaJeli black luna fejk? Zovem na telefon stalno ne javlja se
Hvala ti, pokusat cu opet.nije fejk. Ja sam bio početkom godine kod nje. Znam da je nakon toga bila neko vrijeme u Hrvatskoj, pa se vratila... možda je opet negdje otputovala
Haha, nebi ni jednoj dao preko 100, i to bar sat vremena, hoce nece, ne pristajte na vise pa ce se i one dovest u normaluOve strankinje nisu normalne. Ponabijale cijene ko da im je picka od zlata, sad traze po 150 eura za pola sata! Ma daj...
E da mi je vidjeti bilo koga ko moze sat vremena efektivno sa osobom koju prvi put vidi. To je gotovo nemoguce. Ne znas nista o njoj, navike, osobine. Meni je placanje krajnja stanica, kad bas dugo nemam nikakvu drugu opciju. Tokom sexa zazvoni joj telefon ona se mozda javi i kaze radim. Mislim, ona stvarno radi to je istina ali sam taj osjecaj mi je totalno bezveze. Nakon tebe drugi lik ceka u hodniku. Teske boje.Haha, nebi ni jednoj dao preko 100, i to bar sat vremena, hoce nece, ne pristajte na vise pa ce se i one dovest u normalu
Ma ne kazem da jebem sat vremena, vec sveukupno moramo biti sat barem, dat joj za pola sata 100 maraka, nema jeb sanseE da mi je vidjeti bilo koga ko moze sat vremena efektivno sa osobom koju prvi put vidi. To je gotovo nemoguce. Ne znas nista o njoj, navike, osobine. Meni je placanje krajnja stanica, kad bas dugo nemam nikakvu drugu opciju. Tokom sexa zazvoni joj telefon ona se mozda javi i kaze radim. Mislim, ona stvarno radi to je istina ali sam taj osjecaj mi je totalno bezveze. Nakon tebe drugi lik ceka u hodniku. Teske boje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|