Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lazu na lidiju netko je ljubomoran pa pise laziTakve se bojim se jebu i bez kondoma. Kad sam prvi put bio sa Lidijom ja sam srecom ponio svoje kondome jer imam veliki kurac i volim da mi je kondom navucen do kraja. A ona nije ponijela. Mogao sam joj komodno reci da nemam ni ja kondom i mogao sam je komodno jebati bez kondoma. To me nekako odmah odvratilo od nje.
sifilicarka ti mama a ovo pise ona kurva sa stanice registrovaoa se kao Marko Mostar haha jer je ljubomorna na lidiju da znateMostar, Alma, Ena, Jelena, Lidija(sifiličarka)
kurvo kurvo znam tko si radis na stanici i svima prijetis da ces ubiti Liddiju a i ne poznas je...i spominjes svakom oglasnik...ti si ti kurvesinarko.zarazena si ti ocito..na Istocnoj stanici radis 061 Nana se predstavljas i i imas sve bolesti koje lazes na LidijuI sta ce da napise u tuzbi ?
Ja sam kurva inace radim ilegalno i klijenti me na forumu prozivaju da imam neku bolest ?
joj koja laz cuj Lidija bila testirala se haha svasta pa zasto tako lazes ?jel treba dokaz da je lidija zdrava ovdje da se ualika a taj sto pises znam tko si i ne radis ni u kakvom laboratoriju,niai sposobna ni zasta osim sirit noge a posto te nitko nece lazes na konkurenciju.Jarane jeli zajebancija. Bio sam s njom prije mjesec dana
Lidija, djaba ti se braniti, ode ti karijera u kuracjoj koja laz cuj Lidija bila testirala se haha svasta pa zasto tako lazes ?jel treba dokaz da je lidija zdrava ovdje da se ualika a taj sto pises znam tko si i ne radis ni u kakvom laboratoriju,niai sposobna ni zasta osim sirit noge a posto te nitko nece lazes na konkurenciju.
Ako može neki info osim one iz TesnjaImal sta Doboj Tesanj Teslic Gracanica Maglaj ?????
Haha, nebi ni jednoj dao preko 100, i to bar sat vremena, hoce nece, ne pristajte na vise pa ce se i one dovest u normalu
Jebiga ti pa gdje ćeš s kurvom bez kondoma?ta kurva se predstavlja kao Nana i trazi 150km od muskih zza 20minuta a ima AIDS osobno sam bio kod nje i sad sam po bolnicama.
Lidija, joj kada Siana sazna sta pricas o njoj okolo, propast ce ti i pjevacka karijerata kurva se predstavlja kao Nana i trazi 150km od muskih zza 20minuta a ima AIDS osobno sam bio kod nje i sad sam po bolnicama.
I mene zanima, moze ogdgovor u ppIma li u BL vip dama, tu mislim pod top izgled?...cijena nije narocito bitna.
Moze info i u pp
Koja?Moze li se znati ko je ova I u kojem gradu radi
Ova sto je slika postavita neka
Lidija iz MostaraOva sto je slika postavita neka
Lidija je sifiličarka, za ostale ne znamNišta mi nije jasno, kad ovo čitam. Da li su ovo neka prepucavanja, između djevojaka, koje se bave istim poslom, ili su stvarno zaražene. Ako je to ovo drugo, onda to nije šala. Krivično djelo je namjerno širenje spolnih bolesti. Konkurencija je nekad veoma zajebana, ali nije način da se ovako sprovodi.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|