maliodpalube
Member
Isto Mostar me zanima ako ima sta realno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže ima vezu, udaje se i hoće brak, a sad će zarađivati kao foto model!Cuj to
Da li je neko uopste bio ovdje od nas sa njomOde Sanja Gračanin trajno za Beograd, ne vraća se više u BL
Jesam ja. Oral dobar. Nista vise od toga. Al da ga je dobro jeste.Da li je neko uopste bio ovdje od nas sa njom
Jesam ja. Oral dobar. Nista vise od toga. Al da ga je dobro jeste.
Ode ona DA, često je i bila u Beogradu. Neka tamo radi ono što voli taj svoj modeling. Zaista je lijepa i jako dobra duša od cure. Možda malo pretjerala sa zadnjom korekcijom usana jer njoj zaista nije bila potrebna. Podržavam je za udaju i da nađe konačno neki svoj raj jer ga ona više nego ostale djevojke sigurno i zaslužuje. Pojedinci ako su htjeli neku preporuku da daju, mogli su to u privatne poruke poslati. A ne njen profil da ovdje javno reklamiraju. Curu ste obilježili za čitav život, zapitajte se malo momci...Ode Sanja Gračanin trajno za Beograd, ne vraća se više u BL
Znao curu od malena I bas me je iznenadilo da se ona bavi tim, ekstra izgleda I ekstra je dobra osobaOde ona DA, često je i bila u Beogradu. Neka tamo radi ono što voli taj svoj modeling. Zaista je lijepa i jako dobra duša od cure. Možda malo pretjerala sa zadnjom korekcijom usana jer njoj zaista nije bila potrebna. Podržavam je za udaju i da nađe konačno neki svoj raj jer ga ona više nego ostale djevojke sigurno i zaslužuje. Pojedinci ako su htjeli neku preporuku da daju, mogli su to u privatne poruke poslati. A ne njen profil da ovdje javno reklamiraju. Curu ste obilježili za čitav život, zapitajte se malo momci...
Imas ovu curu iz Brazila sto je, neces se pokojatiprijatelji, postoji li žena u Banjoj Luci sa kojom mogu da provedem vreme ovog vikenda? možete li mi pomoći oko ovoga?
Imas, Almu, Enu, Ninu, jedino Alma valjaIsto Mostar me zanima ako ima sta realno.
Jarane jeli zajebancija. Bio sam s njom prije mjesec danaPozdrav iz Mostara, moram vas upozorit da Lidiju iz Mostara zaobilazite u sirokom krugu. Posto radim na bijelom brijegu u laboratoriji, gdje se rade testovi na spolono prenosive bolesti, Lidija se nedavno testirala, pozitivna je na sifilis i klamidiju. I sam sam bio njen klijent, upozorite i druge.
Ja sam u MoMene interesuje ima lI ovdje Mostaraca ili bliza okolina da razmjenimo info samo u pp.
Alma ti li si?Imas, Almu, Enu, Ninu, jedino Alma valja
zasto lazete ?poznajem je odlicno i zdrava je kao dren.to netko od ljubomore pise.saznat cu tko pa ce vas ona tuziti za lazi i klevetu.sram vas bilo.Pozdrav iz Mostara, moram vas upozorit da Lidiju iz Mostara zaobilazite u sirokom krugu. Posto radim na bijelom brijegu u laboratoriji, gdje se rade testovi na spolono prenosive bolesti, Lidija se nedavno testirala, pozitivna je na sifilis i klamidiju. I sam sam bio njen klijent, upozorite i druge.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|