Odakle je ona?ovo je njen broj 061 877 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle je ona?ovo je njen broj 061 877 423
KontaktOdakle je?
Pp mi kontakt ako ti nije mrsko, ako je iz Sarajeva naravnoJa imam jednu milfaru stariju sisata i guzata ima mana kao i svaka zena poslije trudnoce ali meni ne smeta, voli seks i u njemu uziva nije ssmo da se odradi.
Samo mi se javila jednom na mail kad sam pitao da li dolazi u BL
Neozbiljna oko dogovora za terminDruzila bi se sa galantnom gospodom.Tel 066053521 poziv, viber,sms
Je l iko provjerio ovo, BL pise Maja Atraktivna na viber, zna li ko sta
Svaka cast!Vanna Sarajevo, Independent | City of Love
Give me a text or a call and we can work something naughty out! WhatsApp 0644382491www.cityoflove.com
Da pomognem malo braći Bosancima...poslovno sam u Sarajevu i odlučio sam isprobati malo domaću scenu...poslao sam joj poruku par dana ranije, komunikacija super, sve smo dogovorili bez problema...tražila me da dođem pred hotel po nju jer ju je strah kako proći recepciju, to sam i napravio..cura je došla taxijem, znači nikakva agencija, svodnici i sl., radi sama. Mlada, zgodna, utegnuta, prirodne grudi, divan karakter, sve je nekako išlo spontano i kao da se znamo sto godina...kao da sam ponovo naletio na neku bivšu i s njom završio u krevetu..nešto najbliže GFE što sam dobio od cura sa našeg govornog područja...ako bih morao dati ocjenu, bilo bi to 8/10 i to samo zato što je za moj ukus malo premršava...pošto je moj ukus malo čudan, vjerujem da bi večini ovdje bila top..
Raduju nas sva dobra iskustva... Ovo dobra preporuka.Vanna Sarajevo, Independent | City of Love
Give me a text or a call and we can work something naughty out! WhatsApp 0644382491www.cityoflove.com
Da pomognem malo braći Bosancima...poslovno sam u Sarajevu i odlučio sam isprobati malo domaću scenu...poslao sam joj poruku par dana ranije, komunikacija super, sve smo dogovorili bez problema...tražila me da dođem pred hotel po nju jer ju je strah kako proći recepciju, to sam i napravio..cura je došla taxijem, znači nikakva agencija, svodnici i sl., radi sama. Mlada, zgodna, utegnuta, prirodne grudi, divan karakter, sve je nekako išlo spontano i kao da se znamo sto godina...kao da sam ponovo naletio na neku bivšu i s njom završio u krevetu..nešto najbliže GFE što sam dobio od cura sa našeg govornog područja...ako bih morao dati ocjenu, bilo bi to 8/10 i to samo zato što je za moj ukus malo premršava...pošto je moj ukus malo čudan, vjerujem da bi večini ovdje bila top..
Gdje da kliknem i kod mene su izbrisane...Ma ima klikni gore prikazi sve pa ce ti pokazat
Kad kliknes gore na pismo imas dole lijevo prikazi sve i pokaze. Meni prikazeGdje da kliknem i kod mene su izbrisane...
Ma ne to nego ovdje u ovoj temi je neko obrisaoKad kliknes gore na pismo imas dole lijevo prikazi sve i pokaze. Meni prikaze
A ne znam onda to nisam primjetilMa ne to nego ovdje u ovoj temi je neko obrisao
Daj link ovih iz BiHUčinjena je povreda poslovnika, uložite amandman za promjenu. Svi ste ulazkom prihvatili prava vlasnika iz HR. Kome ne odgovaraod članova, ima foruma i kod nas u BIH. Teški razvrat, blud i nemoral ovdje vlada. Svi učlanjeni već imaju kartu za pakao u jednom pravcu rezervisanu. Izčlanjenje poslije davanja podataka nije moguće...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|