Banja LukaKoji je to grad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banja LukaKoji je to grad?
Aurora je jedina u bl koja vrijedi svaku marku koja joj se plati, ovo ostalo je sve smucaj pa prolij. A taj jadnik sto jebe pa mu zao para cini mi se da se nece dobro provestiPrvo ću mu pojasnit da će ga naći drugo,bas zbog ovakvih uzimam novac unaprijed pred sam sex e ja sam izašla iz sobe ne misleci da netko moze bit toliko govno, a on se spremio brzinom munje i izašao iz stana dok sam ja došla novaca više nije bilo
Brate, ona nije htjela tebe da primi. Zato je to napisala. Nije valjda glupa da to svima piše.
Al svako je je normalan nema sex s tako jeftinim zenama bez kondoma.
Je li bio tko kod te Sanje?Ima treba u bl sanja_gracanin sve se dog preko instagrama
Brinetica_Lana uskoro u MostaruIma li ista u ovom jebenom Mostaru da se more dogovorit i da nesto valja.
Sory jesi nasao sta za neumImal sta neum mostar i okolica
NeSory jesi nasao sta za neum
Javi ako znas sta za ovu dole stranu od ploča do dubrovnika
Pozdrav ekipa. Sutra iden za banja luku. Dali znate koju curu gospodu za druzenje u hotelu za cilu noc. Hvala
066350711Pozdrav ekipa. Sutra iden za banja luku. Dali znate koju curu gospodu za druzenje u hotelu za cilu noc. Hvala
Ima jedna u blizini Doboja ali je malo u glavi blesavatebi najblize tesanj.. za doboj,md neznam da ima ista
Daj broj ako imas i kakva jeIma jedna u blizini Doboja ali je malo u glavi blesava
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|