Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekome si debela a nekome si bucka... Zavisno ko sta voli..Poz od Elene( slona, ruzne, debele...)
Ne znam koja je svrha da tu vrijedjate i prozivate kad na svakom mom oglasu imate opis i fino istaknuto Bucka. Ukoliko vam se ne svidja imate jos mnogo cura za izabrati. To sto pisite dosao i pobjegao je laz. Svakome sam korektno i fino odgovorila. Za svoje novce jebite sta zelite, al budite kulturni. Mogu i ja da pisem o vama ovde kakve su vam "alatke" pa da se smijemo, al sam malo iznad vaseg nivoa. Jebite se, uzivajte. Manje nek vas kompleksi deru. Pozz
Gdje pise da mi nije mjesto, evo i ja cu iskustva pisati. Da si sposoban i kurat ne bi dao ni 50km bio bi sposoban za dzaba naci.Elenna dušo ti si kurva, a ne klijent i tebi ovdje nije mjesto.
Ti si prva stvar pusila kolegi a i meni za 50km.
A ovdje je neko pisao kako te lizao besplatno.
A ako si picka nemas sta da trazis ovdje kao ni jedna druga kurva. Radi i suti.
Sa ovim si sviju ponizila.
Ljudi su u brakovima i ovo je diskretno. A ti razmisli prije nego sto napises nesto .....
Pa i žena sigurno ima nekoga svoga, nije u redu blatiti nekoga. Ako ti odgovara super ako ne okreneš se i produžiš dalje. Dojam ostaviš i to ti je to.Sa ovim si sviju ponizila.
Ljudi su u brakovima i ovo je diskretno. A ti razmisli prije nego sto napises nesto .....
pa i zene su vam u brakovima ali onene pisu po forumima okolo kako su se guzile sa ovim ili onim niti koliku kitu imaSa ovim si sviju ponizila.
PošaljiSalji drug
Ma brate svi nesto salju a niko nista nemaPošalji
Prevara, cim trazi pare u naprijedZna li neko nešto za ovu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|