Moze li broj pozDa li je neko zainteresovan za razmjenu imam ja jednu iz Lukavice dobra riba nije ni skupa.Za 150 km moze oko 45 min
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li broj pozDa li je neko zainteresovan za razmjenu imam ja jednu iz Lukavice dobra riba nije ni skupa.Za 150 km moze oko 45 min
Ako imas provjerenih brojeva javi se...Ev da bi covjek i mijenjao broj al poznat si po tom da uzmes broj i onda ne uzvratis jer si zaboravio i trazis da ti ta osoba koju si prevario jos se i izvine
nestala je ima duze vremena...Jel Black.luna odgovorila kome na meil? Ja sam joj poslo na oba što su bili na forumu i još uvijek nema odgovora
kakve vi brojeve stalno zicate, pa imate sve te silne oglase, kupite si dopunu od 20 KM i zoves redom brate, i saam vidis sta je za iskoristit a sta za bacit.. cure najcesce mijenjaju brojeve, prevaranti sa xbonovima ih rotiraju, sve jasno.. od 374 stranice na 334 se zicaju brojevi bgte..Niko neda nikakav broj sve kriju a traze od drugi brojeve
bukvalno sam je vidio neki dan u gradu, al pazi sad drži se s momkom za ruku, visok neki onako njenih godinanestala je ima duze vremena...
Drug može neki kontakt, vidim da si i ranije pisao za njihBilo je dobrooo sa parom iz Lukavca.
Imam ja javi seImali neko broj od onih u vogoscanskoj petlji rajlovac ne ostavi broj
provjereno prevarant
provjereno prevarant
Evo ja sam podjelio jedan broj sa vise ljudi ovdje icnisam trazio nista nazad tako da nije da niko nedaNiko neda nikakav broj sve kriju a traze od drugi brojeve
Jel možeš reć koliko naplaćuju za druženje čuo sam se sa samom al neće da kaže koliko naplaćuju,pozzKoji par u Lukavcu, tu sam par dana pa ako moze vise infor u PP.
Možeš li reć koliko naplaćuju druženje pozzBilo je dobrooo sa parom iz Lukavca.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|