Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko znam halooglasi imaju iglase samo za srbiju?Ima li neko iskutsva sa ovom meni nije poznata
Jeste ali pise da je u Bosni par dana pa.zato pitamkoliko znam halooglasi imaju iglase samo za srbiju?
Jest meniJel Black.luna odgovorila kome na meil? Ja sam joj poslo na oba što su bili na forumu i još uvijek nema odgovora
Ima jedno 32g. Al vrijedi se dogovoriti snjom.Pozdrav
Je li.tko.bio sa ovom iz Doboja 30god, sto je na super oglasi?
Sad smo.se.culi, kaze nista iz FederacijeIma jedno 32g. Al vrijedi se dogovoriti snjom.
Znači došlo vrijeme da u BiH ne možeš više ni j*bati ništa što je izvan entitetske linije...Sad smo.se.culi, kaze nista iz Federacije
Etoo, izgleda da je doslo. KatastrofaZnači došlo vrijeme da u BiH ne možeš više ni j*bati ništa što je izvan entitetske linije...
Po meni je to sasvim OK, do entitetske linije. Ali imajuću u vidu opet navodni napad Korone, moguće je da se ta ograničenja kretanja svedu kao nekada samo unutar opštine. Ko' jebo, jebo...Znači došlo vrijeme da u BiH ne možeš više ni j*bati ništa što je izvan entitetske linije...
Ima i na AS oglasima, već se pisalo na forumu. Al' dva broja greškom objavljena. Sada je i na Viberu aktivna. Meni nije par dana dogovarala na pozive, pa se kasnije čuli SMS-om i Viberom. Nema mogućnosti korekcije cijene, jako arogantna preko poruka. Dok traži 100KM znači da je realna cijena kao i kod stoperki 20-30 KM. Sada je i na Menadžer oglasima. Više ne pokušavam išta s njom!Da li je neko bio sa ovom iz menadžer oglasa...19 godina Banjaluka?
U kom gradu gostuje ?Jeste ali pise da je u Bosni par dana pa.zato pitam
To ti je Elena/Dora što se oglašavala na COL.Da li je neko bio sa ovom iz menadžer oglasa...19 godina Banjaluka?
Ima Alma u Mostaru, ima svu bdsm opremu, jel Marina cemu??Neka domino a da nije Marina?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|