BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Vidio sam da su mnogi spominjali Marinu kad su pitali za masazu. Nadam se da mislimo na istu. Naso sam je na jednoj stranici i najavio se veceras kod nje i nisam nista oko sexa pitao ni govorio, rekla cijenu relax masaze i sta mogu ocekivati kod nje osim masaze?
Možeš očekivati samo dobru masažu i ništa više, erotska naravno. Bila je 70 KM, sada nisam siguran da li je dizala cijenu...

Moze kontakt plavke sa otoke

Eee raja, ovako da podjelim i ja svoje iskustvo sa sarajevskim prodavacicama ljubavi haha
Nova otoka plavka- regularna 100%, nece zajebati, mozete se uvijek cjenkati sa njom,sto se izgleda tice jest malo punija
Ela- anoreksicarka haha nije losa, nece zajebati, ali mislim da ne vrijedi davati pare za nju
Kosevsko brdo- za stoju jebes koliko mozes, debela, razvaljena ali nece zajebat, imao sam poslije nje blue balls
Zenica plavka pletenice-jebe se ko luda, ljubi se, pusi bez kondoma. U faci nije nesto ali ima sise.
Suzy-nije htjela sa mnom jer sam mlađi, ona kao radi samo sa starijom gospodom.
Grofica-isto tako neće da se dogovorimo, kad je nazovem pravi se luda da se ne bavi tim poslom. Ne znam kako da je ubjedim, ako ko zna nek mi piše.
Moze broj u pp

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh