Moze broj Gorfice i gdje se nalazi?Pozdrav brate, jel moze u pp kontakt Grofice ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze broj Gorfice i gdje se nalazi?Pozdrav brate, jel moze u pp kontakt Grofice ?
A imaju li na prodaju info o robi na kojoj se upotrebljava potencija sa ili bez preparataProdaja preparta za potenciju, dostava sirom BIH, sve info u pp
sada ste trojicaI mene je izvrijedjao cim sam se uclanila a nikakav povod ni razlog mu nisam dala,svakakve rijeci mi je napisao.Stvarno ovdje ima svakakvih (ne)ljudi.
Slazem se i trudi se i ostane bruku i ima savrseno pusenje...higijena isto.
Također i od mene ista ponudaEvo ako ima koja zainteresovana za večeras u Tuzli, keš na ruke slobodno u pp neka mi se javi. Imam i smjestaj. Higijena i diskrecija 100%.
sta ce ti roba popij bijelog vina....A imaju li na prodaju info o robi na kojoj se upotrebljava potencija sa ili bez preparata
Sildenafila 20mg u apotecista ce ti roba popij bijelog vina....
Šta će tebi odgvori silni na ova tako glupa pitanja!? Pa retardu jedan, postavi pitanja, pa sam zaokruži odgovore, pa onda analiziraj!Ajmo malo na drugu stranu price, zanima me par stvari pa netko od ovih stalnih clanova ili "pruzatelja usluga" odgovori ako ima zelju.
1. Evo generalno, zasto ste se poceli interesirat za ovaj sport i sta vam je razlog da i danas nastavite sa njim(kako kupac tako i trgovac)
2. Bez imena i mjesta, koje vam je najbolje a koje najgore iskustvo i zasto
3. Sta vam je zelja da uradite sa eskortom/musterijom a niste iz nekog razloga
4. Jeste li ikad imali problema zbog sporta, bilo financijskog, moralnog ili reputacijskog i zasto
5. Jeste li primjetili kakvu promjenu na sebi fizicku ili mentalnu otkako ste u sportu?
bolesnik, sa sve skuopa onima koji mu odgovoreŠta će tebi odgvori silni na ova tako glupa pitanja!? Pa retardu jedan, postavi pitanja, pa sam zaokruži odgovore, pa onda analiziraj!
Pozz. Hajde daj br od te iz Doboja u ppPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Ma on na tu foru trazi broj kao i vecina ih tu.Pozz. Hajde daj br od te iz Doboja u pp
Mozel od te iz Doboja,pozzPozz. Hajde daj br od te iz Doboja u pp
Pozz,moze te iz DobojaPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|