Koja jelena. Jel imaš više detaljaZna li ko broj od Jelene iz Gradiske da mi se javi u pp za razmjenu brojeva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja jelena. Jel imaš više detaljaZna li ko broj od Jelene iz Gradiske da mi se javi u pp za razmjenu brojeva?
Nemojte se hvatati na mamac. Ako mislite na Jecu iz Vidovdanske u centru. Kod nje još niko po preporuci nije bio. Sama bira koga prima u stan. Nemojte gubiti nadu, pa imate još validnih oglasa... Jel' problem pozvati broj i dogovoriti nešto više...Koja jelena. Jel imaš više detalja
E i meni treba u Tz za danasBarbiedoll predobra cura, vrijedi otići. Imal ko kakvu dobru iz Tuzle? Da odem večeras.
PREVRUĆE DJEVOJKE - BiH pogodio erotski toplotni val! Odlična naslovnica! https://avaz.ba/media/2022/06/30/1848492/thumbs/cover_big.jpg
Ja se ponadao neki topless ili barem tange.. a ono nista posebnoPREVRUĆE DJEVOJKE - BiH pogodio erotski toplotni val! Odlična naslovnica! https://avaz.ba/media/2022/06/30/1848492/thumbs/cover_big.jpg
Nek te isjerala cuj sta dobijam za svoje pare koji klosarluk1. Volim dobro i duboko pušenje a i dobru optiku - štikle, minić. Otići na dejt sa djevojkom i udvaranje zna biti zanimljivo ali traje ali ne mogu im slušati priču. Ako odnos potraje, onda počinje drama i manipulisanje. To ne volim.
2.Najbolje kad je jedna dama pozvala drugaricu. Uz popust. Bilo je ipak relativno skupo ali merak je kad ti dvije mašinu obrađuju ustima. Opuštene, vesele. Bez vremenskog pritiska.
Bilo je i loših iskustava. Tipkanje po telefonu, nezainteresovanost, nafuranost. Jednu sam pitao, kad sam ušao, "šta dobijam za svoje pare", ona se naljutila i prekinula sastanak, vratila pare. Pa dogovaramo se pobogu... ccc
3. Otići na piće negdje na dobro mjesto a ona da je napucana i sređena sva.
4.Nikad nikakvih problema.
5.Ne
Može isto odg u pp?U pp odg,poz
Kako je kontaktirati jedan mi govorio preko insta ali ofirno mi nes preko instagramaBarbiedoll predobra cura, vrijedi otići. Imal ko kakvu dobru iz Tuzle? Da odem večeras.
Imaš moj komentar #6414 na stranici 321, kao što "bibop" kaže GO... aktivna je na privatnom broju, ostalo ugašeno kao i oglasi...I šta je na kraju sa Buckom iz BL
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|