Leonardo23
Active member
Ne razumijem zasto ne salju u pp jel to toliko ograniceno ili?De pitaj jos koji put, cetiri puta si pitao isto pitanje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumijem zasto ne salju u pp jel to toliko ograniceno ili?De pitaj jos koji put, cetiri puta si pitao isto pitanje
Ljudi covjek je u martu objavio trazio dopunu 30 km svi smo mu dopunili milu mamucuPozz,moze te iz Doboja
Ajmo malo na drugu stranu price, zanima me par stvari pa netko od ovih stalnih clanova ili "pruzatelja usluga" odgovori ako ima zelju.
1. Evo generalno, zasto ste se poceli interesirat za ovaj sport i sta vam je razlog da i danas nastavite sa njim(kako kupac tako i trgovac)
2. Bez imena i mjesta, koje vam je najbolje a koje najgore iskustvo i zasto
3. Sta vam je zelja da uradite sa eskortom/musterijom a niste iz nekog razloga
4. Jeste li ikad imali problema zbog sporta, bilo financijskog, moralnog ili reputacijskog i zasto
5. Jeste li primjetili kakvu promjenu na sebi fizicku ili mentalnu otkako ste u sportu?
Hahahah, ima nade ovaj forum... Bar 1-2 iskrene poruke sedmično.1. Zato sto mi se digne kurac da pojebem nesto. Nisam neka faca imam 45 godina visak kila ne vozim dobar auto sviđaju mi se mlađe djevojke i ovo je jedini nacin da ga umocim u mladu picku od nekih 19 do 20 god kad skupim koju stoju
1. Zato sto mi se digne kurac da pojebem nesto. Nisam neka faca imam 45 godina visak kila ne vozim dobar auto sviđaju mi se mlađe djevojke i ovo je jedini nacin da ga umocim u mladu picku od nekih 19 do 20 god kad skupim koju stoju
da li bi poslao broj?Sto se tice Sarajeva Grofica je za mene najjaca, nocas sam joj cak i picku polizo
Ako moze i meni broj u po hvalada li bi poslao broj?
Jesil dobio broj ako jesi na proslijedisIma li neka iz BL, moze i starija dama
Ako neko ima kontakt provjeren neka posalje u pp
Da li moze i meni odgovor u pp 30+U pp odg,poz
Gdje se nalaze imal kontaktNiko jos nije probao dvije azijatkinje sa Ege vec 4 dana su u BL?
A tvoj otac je već zaokružio sve te odgovore i poslao ti da ih svima odštampaš, retardu uhljebljeni jedan! Ali ti ne znaš to da uradiš, pa si postavio pitanja svima, da bi mogao da analiziraš i postaviš tezu koja te zanima! Pa smeće jedno!Pogledajte prilog 3946Tvoja mama me zamolila, da zna sta za rodjendan da ti kupi.
Otisle davnoGdje se nalaze imal kontakt
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|