Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li bi poslao broj?Sto se tice Sarajeva Grofica je za mene najjaca, nocas sam joj cak i picku polizo![]()
Ako moze i meni broj u po hvalada li bi poslao broj?![]()
Jesil dobio broj ako jesi na proslijedisIma li neka iz BL, moze i starija dama
Ako neko ima kontakt provjeren neka posalje u pp
Da li moze i meni odgovor u pp 30+U pp odg,poz
Gdje se nalaze imal kontaktNiko jos nije probao dvije azijatkinje sa Ege vec 4 dana su u BL?
A tvoj otac je već zaokružio sve te odgovore i poslao ti da ih svima odštampaš, retardu uhljebljeni jedan! Ali ti ne znaš to da uradiš, pa si postavio pitanja svima, da bi mogao da analiziraš i postaviš tezu koja te zanima! Pa smeće jedno!Pogledajte prilog 3946Tvoja mama me zamolila, da zna sta za rodjendan da ti kupi.
Otisle davnoGdje se nalaze imal kontakt
Koja jelena. Jel imaš više detaljaZna li ko broj od Jelene iz Gradiske da mi se javi u pp za razmjenu brojeva?
Nemojte se hvatati na mamac. Ako mislite na Jecu iz Vidovdanske u centru. Kod nje još niko po preporuci nije bio. Sama bira koga prima u stan. Nemojte gubiti nadu, pa imate još validnih oglasa... Jel' problem pozvati broj i dogovoriti nešto više...Koja jelena. Jel imaš više detalja
E i meni treba u Tz za danasBarbiedoll predobra cura, vrijedi otići. Imal ko kakvu dobru iz Tuzle? Da odem večeras.
PREVRUĆE DJEVOJKE - BiH pogodio erotski toplotni val! Odlična naslovnica! https://avaz.ba/media/2022/06/30/1848492/thumbs/cover_big.jpg
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|