Poslije ovog komentara nemam volje za top modelLoše. Visak kilograma, smjestaj katastrofa. Higijena 0 bodova. Nije se obrijala od kada su joj pocele rasti dlake. Al dobro se jebe ako ti ne smeta smrad.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslije ovog komentara nemam volje za top modelLoše. Visak kilograma, smjestaj katastrofa. Higijena 0 bodova. Nije se obrijala od kada su joj pocele rasti dlake. Al dobro se jebe ako ti ne smeta smrad.
ajde retardu preseli to u privatne poruke vise..A jel poznas ti Muju imo mehanicarsku radionu one su navodno njegovu cerku htjele kao uvuc u prostituciju i otet jer kazu da je mala ko bombon i navodno ih je to sjebalo pa su dobile puno zatvora
Zašto daješ broj od cure koja nema veze sa tim061399449
Nana
Ta je u neumu ako nekog zanima
Ako neko zma jos koju u Neumu nek napise
Pa da joj napakosti. Sramota šta rade, al ovdje ima puno i žena iza muški profila i tako ocrnjuju i pakoste se drugima.Zašto daješ broj od cure koja nema veze sa tim
Ja nemogu to da shvatim a onda pogoedam Croatia forumPa ako su htjele nekog uvuci u prostituciju, to je
Pa da joj napakosti. Sramota šta rade, al ovdje ima puno i žena iza muški profila i tako ocrnjuju i pakoste se
Pozdrav brate, jel moze u pp kontakt Grofice ?Sto se tice Sarajeva Grofica je za mene najjaca, nocas sam joj cak i picku polizo
Ne kuzim zasto me zoves retarde da i ti nisi bio umijrsan u sve to sta tebi to smetaajde retardu preseli to u privatne poruke vise..
Ne kuzim zasto me zoves retarde da i ti nisi bio umijrsan u sve to sta tebi to smeta
Ma halal mu bilo al nekužim zašto se miješa kad ga nisam prozvo@Saki1968 nemoj mu zamjeriti, u svakom njegovom komentaru je uvreda ili psovka.
To vuče korijen iz ranog djetinjstva, frustracija kada ga je tata tukao kao vola u kupusu i tjerao ga da gleda dok mu mamu prangija u sijenu iznad štale.
Halali mu...
eto sad vas ima 2 retarda, imas sa kim da nastavis istragu.. ali molim te de to u privatnim porukama..Ma halal mu bilo al nekužim zašto se miješa kad ga nisam prozvo
eto osad imas i drustvo, dva retarda.. mozete da se druzite..@Saki1968 nemoj mu zamjeriti, u svakom njegovom komentaru je uvreda ili psovka.
To vuče korijen iz ranog djetinjstva, frustracija kada ga je tata tukao kao vola u kupusu i tjerao ga da gleda dok mu mamu prangija u sijenu iznad štale.
Halali mu...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|