Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ja u BL čuo za njih, možda su to maserke one iz Mostara bile. Tamara i Nermina što su pohapšene kod nas a možda su se samo drugačije predstavljale...A jesil iz Banja luke?kako nisi cuo za njih bila je neka i Elma cinimi se pa neka suada ajd raspitaj se malo
Poslije sam cuo da je ta zemira cak i umrla u zatvoru a po slikama je bila kao avionNisam ni ja u BL čuo za njih, možda su to maserke one iz Mostara bile. Tamara i Nermina što su pohapšene kod nas a možda su se samo drugačije predstavljale...
Za Čelinac više ne pokušavajte da kontaktirate. Cura jednostavno radi samo sa stalnim mušterijama, ima posla i previše tako da joj nove mušterije i ne trebaju. A sve zbog ovog foruma i na još nekim mrežama, gdje su je klinci napaljenici obolježili kao prostitutku. Cura je za svaku pohvalu, al' ovo joj je jedina ispravna odluka...Jel ima kontakt neko za erotsku masazu BL, Celinac, Doboj?
Aha a ja cuo da su dobile puno godina zatvora a jel istina da su neke umrle cuo sam za zemiruNisu bile u zatvoru, bile u pritvoru, platile kaznu i pustili ih. Za ovo se ne ide u zatvor, ovo je ko kazna za parkiranje. Ja sam išao kod jedne smeđa bila, visoka, fina baš u ranim 30 tim. Isto ju uhapsili, radila poslije jos malo i udala se
Prostitucija je prekršaj, kazna je dal od 500 ili 1000km pa do 2000km. I jako teško dokaziva, godine zatvora nikad niko nije dobio. Nisam cuo da je umrla, al ako znaš pravo ime pisi privatno pa ti provjerim, kum mi je iz tih voda mupa.Aha a ja cuo da su dobile puno godina zatvora a jel istina da su neke umrle cuo sam za zemiru
Zemira selima elma samira suada ima ih jos sami san zaboravio imena jbg aj privjeri ma ne one su navodno htjele tu neku senku uvuc u to i ta ih je navodno sve strpala u zatvor jer od te male je otac bio neki navodno jak imo je navodno mehanicarsku radionu i imo je valjda puno love i poznavo je navodno boga i vraga a i braca su mu valjda vaniProstitucija je prekršaj, kazna je dal od 500 ili 1000km pa do 2000km. I jako teško dokaziva, godine zatvora nikad niko nije dobio. Nisam cuo da je umrla, al ako znaš pravo ime pisi privatno pa ti provjerim, kum mi je iz tih voda mupa.
Sad ce pred izbore bit hapšenja na sve djelatnosti, pa se pazite i vi i djevojke.
A jel poznas ti Muju imo mehanicarsku radionu one su navodno njegovu cerku htjele kao uvuc u prostituciju i otet jer kazu da je mala ko bombon i navodno ih je to sjebalo pa su dobile puno zatvoraZemira selima elma samira suada ima ih jos sami san zaboravio imena jbg aj privjeri ma ne one su navodno htjele tu neku senku uvuc u to i ta ih je navodno sve strpala u zatvor jer od te male je otac bio neki navodno jak imo je navodno mehanicarsku radionu i imo je valjda puno love i poznavo je navodno boga i vraga a i braca su mu valjda vani
Loše. Visak kilograma, smjestaj katastrofa. Higijena 0 bodova. Nije se obrijala od kada su joj pocele rasti dlake. Al dobro se jebe ako ti ne smeta smrad.Iskustva za damu sa kosevskog iz Sarajeva?
Cudno za Banja Luku.
2019 u Septembru sam bio 2 sedmice.
Fantasticne zenske..
Cudno mi.
Pardon, Amina SiisicAjla Sisic? Ima je na city of love a javljanje je na instagramu, zna li neko nesto ?
Jesi bio ikad sa nekom iz Caribica?Bilo je bas dobrih riba dok policija nije rasturila onaj klub Caribian.
Mislim Adna da se zvala jedna od njih ono go go plesacice su ulaz u svijet prostitucije.....
Vlasnik striptiz kluba iz Banja Luke na slobodi, tri prostitutke priznale čim se bave
Lari Živković, vlasnik striptiz kluba “Caribic Dance” uhićen u akciji “Dolar”, kao i dvije djevojke iz Banja Luke koje su uhićene zbog sumnje da su se bavile prostitucijom pušteni su da se brane sa slobode, dok su četiri djevojke iz Srbije predane Terenskom uredu za strance u BiH, potvrđeno je...centralna.ba
Jesi bio ikad sa nekom iz Caribica?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|