BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ajmo malo na drugu stranu price, zanima me par stvari pa netko od ovih stalnih clanova ili "pruzatelja usluga" odgovori ako ima zelju.
1. Evo generalno, zasto ste se poceli interesirat za ovaj sport i sta vam je razlog da i danas nastavite sa njim(kako kupac tako i trgovac)
2. Bez imena i mjesta, koje vam je najbolje a koje najgore iskustvo i zasto
3. Sta vam je zelja da uradite sa eskortom/musterijom a niste iz nekog razloga
4. Jeste li ikad imali problema zbog sporta, bilo financijskog, moralnog ili reputacijskog i zasto
5. Jeste li primjetili kakvu promjenu na sebi fizicku ili mentalnu otkako ste u sportu?


1. Zato sto mi se digne kurac da pojebem nesto. Nisam neka faca imam 45 godina visak kila ne vozim dobar auto sviđaju mi se mlađe djevojke i ovo je jedini nacin da ga umocim u mladu picku od nekih 19 do 20 god kad skupim koju stoju
 
Kad ovaj " To nisambioja" trazi materijal za seminarski iz psihologije i misli da su ovdje neki dublji razlozi ili sta vec u pitanju.
U stvari sve se svodi na " culni rad na bazi elementarnih poriva"
 
Pozdrav ljudi,

malo je glupo što upadam ovako, ali ne krećem se baš po takvim krugovima i glupo mi je ikog pitati uživo, a malo mi je zagustilo. :D

Trebaju mi provjereni kontakti za Mostar (listao sam forum, uzeo 2-3 broja, ali nijedan nije aktivan), pa bih želio nešto provjereno i diskretno za početak.

Nemam šta ponuditi za uzvrat, osim onog što najviše volite - x-bon :D. Pošaljem za piće (u slučaju dobrog i provjerenog kontakta i za večeru), pa ako je netko voljan podijeliti nešto uz iskustvo, bio bih zahvalan.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh