Neko u blizini Fojnice? trenutno za druz
gdje da se nadjemo tacno u fojniciNeko u blizini Fojnice? trenutno za druzenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko u blizini Fojnice? trenutno za druz
gdje da se nadjemo tacno u fojniciNeko u blizini Fojnice? trenutno za druzenje?
Ma ne dam 200 €. Moze pumpat sestri svojojOvdje ima puno makroa I oni pumpaju cijene
I to 90 % ko kurac mlitave se valjaju I milion I jedan zahtijev ma odjebausNeka ga pumpJu Arapima i turistima.
Nekad je bilo vrhunskih djevojki u ranim 20 tim god za 50 do 100 KM najvise.
Zgodne ko manekenke.
Sad ove debele starke u tridesetim sto sebe zovu djevojkam treba placati u eurima e pa necu iz principa.
a šta ti radiš ovdje onda?! reklamiraš polupismenu i pomalo bezveznu sofijaču u Lukavici da preživiš troškove života!? svaki posao traži povjerenje, onaj ko ga izigra nema šta da traži u bilo kojem poslu! tako da kad dodješ na poziv dogovoren nekako se ne očekuje da te djevojka pokuša pljačkati, jel tako!?ti si majke mi fulio zivot ne samo temu... povjerenje temelj odnosa sa kurvom....pa sto je onda placas majke ti... idi je zeni hahahhahhahahah
sve zavisi kako se postaviš prema djevojci. većina njih je u tome jer su primorane od strane muževa, mužjaka, momaka, pa i ne znaju da se ponašaju u nekom normalnom obliku. nisma baš siguran da je prije bilo bolje, ali slažem se, čim ti postavi neke uslove, to treba relaksirati. nekad ima smisla, ali nekad su stvarno smislile sve to samo da loše odrade.I to 90 % ko kurac mlitave se valjaju I milion I jedan zahtijev ma odjebaus
Eeh moj jarane, kad je bila 2014 godina...2014 god bilo mačkica od 19 god za 100 KM
Ima ih i sada, još više i još boljih,Nekad je bilo vrhunskih djevojki u ranim 20 tim god za 50 do 100 KM najvise.
Zgodne ko manekenke.
Ima ih i sada, još više i još boljih,
Samo niste dobri sa pravim ljudov'ma...
Znam jednu sto fura rolne, ali nmg da skontam jel ona. Daj lokaciju otp ili zadnja tri broja telefona pa ti kazem ako je ona...
Mislim da je romkinja ta sto se javlja na telefon ponekad bude u stanu.Kakva su iskustva sa onim iz Zenice koje su negdje kod kp doma? Nekako drska djeluje ova koja se javila i čini mi se puno starija od 24 godine
Radi istog razloga nisam otišao kod onih blizu Bosmala,zvao i javila se neka starija gospođa
Ako fino izgleda onda se isplati otići,mislim na tu mladjuMislim da je romkinja ta sto se javlja na telefon ponekad bude u stanu.
A mala sto radi je ok . Mada nije puno zainteresovana za sex.
I ja planiram da odem, kazu ima 60 godinaJel bio neko od vas iz sarajeva kod jedne bakice u osjeku ? Bila je prije u super oglasima. Ako neko slucajno ima neku info i broj bio bih zahvalan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|