Bio sam ja prije mozda dvije god, ali nemam joj broja vise. Imas li neki kontakt ?I ja planiram da odem, kazu ima 60 godina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam ja prije mozda dvije god, ali nemam joj broja vise. Imas li neki kontakt ?I ja planiram da odem, kazu ima 60 godina
Moze br u ppJedino vrijedno trenutno u Sarajevu je @Crnka sa foruma, djevojka je slatka kao med, higijena odlična, a cijena pristojna.
Ako nadjes kontakt posalji u ppBio sam ja prije mozda dvije god, ali nemam joj broja vise. Imas li neki kontakt ?
higijena 0 bodovaMislim da ona u Osijeku više ne radi, dugo se ni ne oglašava.
Bio sam jednom i ne bi vise. Iskreno nije cemu, a starija je od 24 ima sigurno preko 30godKakva su iskustva sa onim iz Zenice koje su negdje kod kp doma? Nekako drska djeluje ova koja se javila i čini mi se puno starija od 24 godine
Radi istog razloga nisam otišao kod onih blizu Bosmala,zvao i javila se neka starija gospođa
Lose, ja bio ima preko 30 godinaKakva su iskustva sa onim iz Zenice koje su negdje kod kp doma? Nekako drska djeluje ova koja se javila i čini mi se puno starija od 24 godine
Radi istog razloga nisam otišao kod onih blizu Bosmala,zvao i javila se neka starija gospođa
A ide priča da ih više u stanu ima,znači zaobići i pozive a ne samo odlazakBio sam jednom i ne bi vise. Iskreno nije cemu, a starija je od 24 ima sigurno preko 30god
Čim ih nije niko vidjeo znači samo ona radiMozda ima ali ja nisam vidio. Slike mi pokazivala ja izabrao kaze meni placas a ona ce doci nista
I ja sam bio i necu viseLose, ja bio ima preko 30 godina
nikadI ja sam bio i necu vise
Znaci tebi se trebamo obratiti hmmm?Ima ih i sada, još više i još boljih,
Samo niste dobri sa pravim ljudov'ma...
Znaci tebi se trebamo obratiti hmmm?
Hahahahahaha a rafaelo je 0@Leonardo23 ne trebaš se meni obratiti, dovoljno će biti da se obratiš Donatellu ili eventualno Splinteru...khh...khh...hmmm
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|