Sledge Hammer
New member
a citao sam njenu raspravu na forumu (nekih 100 stranica nazad) kako je ona postena kurva i ima zadovoljne kijente.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema konjino...Ima li ko šta dobro u Tuzli?
Evo za sve ljubitelje čudesa x-bonova i za jebače sa ilidžanskog područja... Dakle, ovdje se radi o prevari, iza sisatog profila vjerovatno stoji neki muški lik koji ljušti iznose! Meni je slala neke foto isječke prepiske gdje je navodno neki lik uplatio 200 KM za večeru i to je onda navodno dalje vodilo ka hotelskom krevetu... A ustvari ako joj slučajno pošalješ neki iznos, ona kaže nije se primilo ili nije broj ispravan... Nije velika šteta maskimalnih 10 KM, ali 200 KM uplatiti ovakvim prevarama je zločinački pothvat! Iako, treba reć - sise su potpuno vrhunske! https://www.instagram.com/jovana_jagnjatovic/
Sigurno ne trazi bon prije vidjanjaPozzz imali ko iskustva sa fb profilom Crvenkapica Crvena Banja Luka poziva na druženje..
Ojjj pa laznjak vidi se iz aviona. Ove slike koristi 10 profila na instagramu.Evo za sve ljubitelje čudesa x-bonova i za jebače sa ilidžanskog područja... Dakle, ovdje se radi o prevari, iza sisatog profila vjerovatno stoji neki muški lik koji ljušti iznose! Meni je slala neke foto isječke prepiske gdje je navodno neki lik uplatio 200 KM za večeru i to je onda navodno dalje vodilo ka hotelskom krevetu... A ustvari ako joj slučajno pošalješ neki iznos, ona kaže nije se primilo ili nije broj ispravan... Nije velika šteta maskimalnih 10 KM, ali 200 KM uplatiti ovakvim prevarama je zločinački pothvat! Iako, treba reć - sise su potpuno vrhunske! https://www.instagram.com/jovana_jagnjatovic/
I meni ako moze broj Lukavics PaleZdravo svima. Novi sam član i nemam namjeru da vas smaram ovdje na forumu. Bio bih zahvalan ako bi mi neko poslao broj u pp za Sarajevo, Pale ili Lukavica.
Hvala. Pozz.
Možda kontaktPozzz imali ko iskustva sa fb profilom Crvenkapica Crvena Banja Luka poziva na druženje..
Ma jebo to sta ti moze. Nistajavila se majkicka na insta da me napadne kako mogu da objavljujem prepisku
Pogledajte prilog 3859Pogledajte prilog 3860
Imaš jedan broj na forumu, prelistaj unazad par stranica. Masaža Mona Lukavica, pa probaj dogovotiti...Zdravo svima. Novi sam član i nemam namjeru da vas smaram ovdje na forumu. Bio bih zahvalan ako bi mi neko poslao broj u pp za Sarajevo, Pale ili Lukavica.
Hvala. Pozz.
Moze brojImaš jedan broj na forumu, prelistaj unazad par stranica. Masaža Mona Lukavica, pa probaj dogovotiti...
Imas li broj drug ajd u inbox posalji te za masazuImaš jedan broj na forumu, prelistaj unazad par stranica. Masaža Mona Lukavica, pa probaj dogovotiti...
Hvala drug. Pozz.Imaš jedan broj na forumu, prelistaj unazad par stranica. Masaža Mona Lukavica, pa probaj dogovotiti...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|