BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ja kako vidim ovdje na forumu da si ti najveći pametnjaković od svoh, a vala i svakom loncu poklopac, opusti se i uživaj.
nije on pametnjakovic, on je moron koji umislja da ima neakva prava, cuj gore kaze tek je lik uclanjen, nemoze dobit broj ili ti trazit broj.. pise li to gdje u pravilima bgte kakav je to imbecil..

• Haha
reagiranja: BLX
nije on pametnjakovic, on je moron koji umislja da ima neakva prava, cuj gore kaze tek je lik uclanjen, nemoze dobit broj ili ti trazit broj.. pise li to gdje u pravilima bgte kakav je to imbecil..
Alo, to je napisano s razlogom...
Pa čitajte malo i zapitajte se. Čuj, taj lik traži broj od momka koji je postavio jedan post ranije (i na izvolte objavio broj). Al' je teško kliknuti u ući preko linka u oglas, zato ste vi izgleda još veći retardi od njega. E zato ne može broj, šta mu drugo napisati.

Zdravo najdraža moja, moje ime je Kayla Manthey, slobodna sam žena i želim biti tvoja dobra prijateljica. Molim vas, ljubazno mi napišite kako bih vam mogao poslati više o sebi i bolje se upoznati. Bog te blagoslovio. (sgtkayla2001@gmail.com)

Evo za sve ljubitelje čudesa x-bonova i za jebače sa ilidžanskog područja... Dakle, ovdje se radi o prevari, iza sisatog profila vjerovatno stoji neki muški lik koji ljušti iznose! Meni je slala neke foto isječke prepiske gdje je navodno neki lik uplatio 200 KM za večeru i to je onda navodno dalje vodilo ka hotelskom krevetu... A ustvari ako joj slučajno pošalješ neki iznos, ona kaže nije se primilo ili nije broj ispravan... Nije velika šteta maskimalnih 10 KM, ali 200 KM uplatiti ovakvim prevarama je zločinački pothvat! Iako, treba reć - sise su potpuno vrhunske! https://www.instagram.com/jovana_jagnjatovic/

• Like
reagiranja: BLX
Evo za sve ljubitelje čudesa x-bonova i za jebače sa ilidžanskog područja... Dakle, ovdje se radi o prevari, iza sisatog profila vjerovatno stoji neki muški lik koji ljušti iznose! Meni je slala neke foto isječke prepiske gdje je navodno neki lik uplatio 200 KM za večeru i to je onda navodno dalje vodilo ka hotelskom krevetu... A ustvari ako joj slučajno pošalješ neki iznos, ona kaže nije se primilo ili nije broj ispravan... Nije velika šteta maskimalnih 10 KM, ali 200 KM uplatiti ovakvim prevarama je zločinački pothvat! Iako, treba reć - sise su potpuno vrhunske! https://www.instagram.com/jovana_jagnjatovic/

Samo da bitno da si joj/mu halalio tih 10 km, jer ako bude da mu je haram para neće imat' više nafake, i zato
Sve što dajete, dajte sa halalom... 🙂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh