Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nek ti pise izmisljene romane u privatne poruke imbecilu..Šta ti pričaš seljak jedan, vidiš da nam priča svoje priče kako je sa kurvama bio. Neki od nas vole takve teme da pročitaju. RIki92 samo nastavi sa svojim pričama. Moram priznati da jedva čekam da pročitam slijedeći tekst koji ćeš napisati. Ovakve teme su mi pravo interesantne. A ti hadalju su udalji sa komentara ako ti se ne sviđa.
cova izmislaj iskustva a ovaj forum nije za takva iskustva.. u njih samo moze da povjeruje ovakav debil kao anderson, no ako i voli da cita to ima na netu milion takvih jebaca koji su jebali sve sto se krece i to opisali u pricama.. posle te price lagano ga izdrkaju i to je to.. zar nije lakse da razmijene broj telefona sa njim pa nek mu pise tamo..Pa čova priča samo svoje iskustvo, ovaj forum i jeste za razmjenu iskustava kao što je u naslovu i napisano.
Gdje se nalazitePitao sam je na instagram profilu jasmina_scandal__ i kaze da nije u BL, ko sad zna sta je istina .
Inace da li iko ima iskustva sa ova dva oglasa?
''Masiram muske osobe 1h 100km noc 300km, ozbiljni klijenti neka se jave pozdrav. - Seks - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Samo ozbiljni momci.. Email: Kontakt: daramarjanovic5@gmail.combih.ljubavni-oglasnik.netViđenje, druženje isključivo i samo u Banjaluci ! - Seks - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. Devojka veoma mlada, lepa i vesela, željna novih doživljaja, iskustava i užitaka. Za sve koji dolaze u Banjaluku ilibih.ljubavni-oglasnik.net
Probaj superoglasiImali neko brojeve okolina sarajeva za sutra
cova izmislaj iskustva a ovaj forum nije za takva iskustva.. u njih samo moze da povjeruje ovakav debil kao anderson, no ako i voli da cita to ima na netu milion takvih jebaca koji su jebali sve sto se krece i to opisali u pricama.. posle te price lagano ga izdrkaju i to je to.. zar nije lakse da razmijene broj telefona sa njim pa nek mu pise tamo..
Kad tacno stoji i koja je lokacija
Koimam ja nesto mogu ti poslati , imas li nesto u blizini Fojnice
Hunny zvao sam dog Al posto sam bas daleko jel se isplati icIma u tešnju, 100 km sat kod nje, 120 sa analnim, sve radi bez kondoma, radi u marketu pa je dostupna naveče, samo poziv za dogovor
Drug mozel broj u ppIma u tešnju, 100 km sat kod nje, 120 sa analnim, sve radi bez kondoma, radi u marketu pa je dostupna naveče, samo poziv za dogovor
Gdje ima erotska za 20?Sto bi neko davao 70 maraka za masazu, kad to ima i za 20 maraka
Pregledajte forum malo, biće opet da se dijeli privatni lični podatak jer nema oglasa da proslijedimo link...Gdje ima erotska za 20?
Pa pročitajte forum!A kako da dobijemo info kad neko nešto tvrdi? Je li moguća private prepiska?
Jedino u Brčkom imaš onu selmu što bude poredvputa u krepsićuIma li neka sad susret Brcko okolina
A to je Eny, nisam nikako uspio da je uhvatim, imam baka TRI broja Al ni jedan nije u funkcijibio sam sa ovom curom
strašno je dobra, više puta smo bili zajedno i mogu reći sve pohvale
oral bez kondoma, anal, ne gleda na sat i strašno voli da se jebe
ali promjenila je broj i sada nikako da je nafatam
ako neko ima neki info , neka se javi
pozz
Imas je Ina Instagram u, br Sam zijanio, Emina Khan Ili Skuljic, nisam siguranPozz raja, tek sam našao ovaj forum i veoma je zanimljiv…
Da li neko Eminu iz Hrasnice poznaje…???
Ova lijepa ko slika, objava datuma rodjena...belli djece...folowing na zahtjev...jeste li sigurni da je uz naplatu?Imas je Ina Instagram u, br Sam zijanio, Emina Khan Ili Skuljic, nisam siguran
Ne kontam.Pa pročitajte forum!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|