Sarajevo_35
New member
Ako nešto nadjes iz tog kraja javi i meni pvtFoca? Gorazde? Visegrad? Tu sam sl mjesec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nešto nadjes iz tog kraja javi i meni pvtFoca? Gorazde? Visegrad? Tu sam sl mjesec
slazem se da smo pogrijesili rado bi obrisali ali ne dozvoljava, admin ako moze da obrise
@par_fo_69 evo izbrisan je tvoj post na kojem iznosiš link i podatke djevojke koja nema veze sa ovim forumom a također su izbrisani i svi ostali postovi koji su koristili tvoj post kao citat i gdje je bio vidljiv link profila te djevojke.slazem se da smo pogrijesili rado bi obrisali ali ne dozvoljava, admin ako moze da obrise
Ja ozbiljno mislim da ovdje ih ima dosta sa Napoleonovim kompleksom... Kao zene, ne valja kad je skupo, ne valja kad je jeftino, ne valja kad hoce, ne valja kad nece... Uzas... Pa obicnu relax masazu ne mozes da dobijes vise za 20KM a + happy end da ne pricam. Tacno imam osjecaj da vecina ovdje drka na postove gdje neko objavi da je bio sa nekom od cura.Sto bi neko davao 70 maraka za masazu, kad to ima i za 20 maraka
Hahahhaha, slažem se... Ali ova priča iznad par poruka je istinita. Relax masaža i erotska masaža 40,00KM ili sama erotska 20,00KM obe traju 30 min. Ne zovite za broj već se potrudite prelistati forum...Samo budala moze dati 70 maraka za jedno drkanje
Dijaspora dolazi na odmor u Podrinje ?Foca? Gorazde? Visegrad? Tu sam sl mjesec
Da sam dijaspora, dolazim poslom.Dijaspora dolazi na odmor u Podrinje ?
Ja sam ubijeđen bio da vi iz dijaspore kada dođete u Bosnu trošite isključivo na šišanje i popravak zubala.
dobra, mlada...80 KM pola sata,,,meni super...Moze li detaljnije.
Cijena
Kakva je usluga
Izgled
Ko je u pitanju nikako da skontam?dobra, mlada...80 KM pola sata,,,meni super...
zdravo druže, možeš li mi dati broj tih koka u zenici? znal se šta o njima, valjajul?Naletio sam na neki broj iz zenice 3 drugarice imaju a nije mi nest na ruku da odem pa ako neko hoce da provjeri neka se javi
Brate svi kazu da tu imaju dvije cure, koja je bolja od njih, ima li ime neko, kad nazovem da nju trazimdobra, mlada...80 KM pola sata,,,meni super...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|