dugadevetka24
Member
Nema nista.....zatisije....Pozdrav ljudi ima li sta novo Banja Luka, Gradiška, Prijedor,Prnjavor

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nista.....zatisije....Pozdrav ljudi ima li sta novo Banja Luka, Gradiška, Prijedor,Prnjavor
Može li broj?Ti
Ko
Hunny zvao sam dog Al posto sam bas daleko jel se isplati ic
Mozeli li i meni broj od hunnyMože li broj?
244
Jedino u Brčkom imaš onu selmu što bude poredvputa u krepsiću![]()
Moze i meni broj mob od hunnyMozeli li i meni broj od hunny
Moguli brojevi od tih damaBudu i tri povremeno, ta Selma, zatim jedna mršava visoka sa crnom kosom i jedna malo starija iz Gradačca. Tu se vrte na parkinzima preko puta nekadašnjeg JNA magacina u Krepšiću.
Ova druga koju sam naveo, mršava sa dugom crnom valovitom kosom je top cura.
ja joj pisao prvo nije odgovarala ..onda kad sam pitao sto procita i ne odgovara kao Valjda ste skontale da ne pisem....toliko za sada sa njom iskustva ako neko ima nek kaze metod dogovaranjaIma li neko iskustvo sa ovom djevojkom ?
https://www.cityoflove.com/detail.a...StaffID=0&Digest=toWKWH8F8MJjA0/+s39l9g&c=213
Meni se javila juce rekla da se javim danasali mi neodgovaraja joj pisao prvo nije odgovarala ..onda kad sam pitao sto procita i ne odgovara kao Valjda ste skontale da ne pisem....toliko za sada sa njom iskustva ako neko ima nek kaze metod dogovaranja
mislim cinjenica da Pise da ne odgovara na poruke al ajdMeni se javila juce rekla da se javim danasali mi neodgovara
Ako moze broj od tihBudu i tri povremeno, ta Selma, zatim jedna mršava visoka sa crnom kosom i jedna malo starija iz Gradačca. Tu se vrte na parkinzima preko puta nekadašnjeg JNA magacina u Krepšiću.
Ova druga koju sam naveo, mršava sa dugom crnom valovitom kosom je top cura.
Moguli brojevi od tih dama
Imas li drug.od neke iz Brckog244
Jedino u Brčkom imaš onu selmu što bude poredvputa u krepsiću![]()
Pa fino pise da se javlja na poziv, na poruke ne odgovara.ja joj pisao prvo nije odgovarala ..onda kad sam pitao sto procita i ne odgovara kao Valjda ste skontale da ne pisem....toliko za sada sa njom iskustva ako neko ima nek kaze metod dogovaranja
Upravo to, potrudite se prelistajte forum. Za nju ima bar 50 komentara, i dogovor je preko poziva a ne preko poruka...mislim cinjenica da Pise da ne odgovara na poruke al ajd
Mislim da ćeš morati opet to nekima objasniti! Jednostavnije to opiši i sa manje riječi, ovi mladi jeba#i ne čitaju ove dugačke recenzije!Pa fino pise da se javlja na poziv, na poruke ne odgovara.
Pa jebo te ne znam sta vam tu nije jasno?
Jel vam treba crtati?
Zvao sam ja: erotska masaza 40 minuta, 70 maraka, nema pipanja za sise i dupe. Legnes, izmasira te, i izdrka ti na kraju.
Hoćeš da ih kupiš za ženidbe kao one iz Skadra ?
![]()
Vise bi za druzenje i sex ako imas brojeve posaljiHoćeš da ih kupiš za ženidbe kao one iz Skadra ?
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |