Volimo lude jbgSamo o staroj Marini jer je reklamirate non stop..Zena horor I luda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volimo lude jbgSamo o staroj Marini jer je reklamirate non stop..Zena horor I luda...
Jest, evo broj od još jedne +387 63 604 425, kod ove @Zvonimir ide redovno, kaže "ona" da lik guta ne pljujeJel ovo Trandja
Jel zna neko
Prestavlja se kao cura :
+387 61 452 588
Sarajevo
Samo mi jos treba da za kurac uhvatim
Treba onda da naplacuje 150 Eura pola sataLjudi Leona u BL nije uopšte lažni profil kako je napisano, cura je super.
Mlada oko 22 god, lijepa zategnuta super tvrde guze i malo manjih sisa ali isto top, slike pošalje od se javite, broj njen imate na AS oglasima.
80€ pola sata 150 sat, dobra je voli promijeniti par poza, stvarno ekstra.
Blizu Stare Ade je. Ocjena 9/10 čista preporuka
Sto te boli
Ne boli mene , nego navlacite ljude kod te osobe a zena je zajebala jednog momka bas totalno...Sigurno ih ima veci broj, posebno tih mladjih I naivnih ..Sto te boli Marina?
Jest jest zajebana pravoNe boli mene , nego navlacite ljude kod te osobe a zena je zajebala jednog momka bas totalno...Sigurno ih ima veci broj, posebno tih mladjih I naivnih ..
I mene je pokusala zajebat al ja se nisam daoJest jest zajebana pravo
Mene je davno izradila za termin..Ne boli mene , nego navlacite ljude kod te osobe a zena je zajebala jednog momka bas totalno...Sigurno ih ima veci broj, posebno tih mladjih I naivnih ..
Svi falite Marinu gledam, sve u redu, ali ja nikad ne bi dao te pare za tu uslugu njenu što nudi nema teorije te, dajete 120-150KM nemam pojma koliko je nije manje sigurno da vam ga žena izdrka čak ni ne popuši ga, zar vam nije bolje još dodat 50KM i jebat kao ljudi, ja ne vjerujem šta ljudi sve traže i šta im je ćejf, ali eto svak ima svoje, pišemo mišljenja samoLafe imas oglase,ege,city of love,pik.ba.
Ovdje mozes samo uvrede dobiti,i glava da te zaboli od nepismenih isfrustriranih ,iskompleksiranih likova koji nd vide dalje od nosa.
Marina Stup ,radi dominacije.
Foot fetish takodje
Super zena,higijena iznad prosjeka,profesionalna i extra u odnosu sa ljudima.
Imas njen br na piku.
Masaze Sarajevo.
Bila je na odmoru,ne znam jel se vratila...
pa mislis li da bi postojao izraz fetish, bdsm, itd da svi hoce bas da jebu?! ostavi se toga ima i onih koji placaju da gledaju preko kamere znaci ni ne vidi curu uzivo.. neki plate samo pusenje, svak ima svoje i kak bi te neke cure zaradile novce da nije takvih.. kontra misljenja je oduvijek i nema se tu sta rec, isto tako oko cijena, neko je spreman platit debelo za ono sto trazi a neko trazi da jebe za 80-100KM.. otud i imamo cure koje se jebu za male pare a i one koje se nedaju bez dobre cifre.. bitno je da imaa izbora kakvog takvogSvi falite Marinu gledam, sve u redu, ali ja nikad ne bi dao te pare za tu uslugu njenu što nudi nema teorije te, dajete 120-150KM nemam pojma koliko je nije manje sigurno da vam ga žena izdrka čak ni ne popuši ga, zar vam nije bolje još dodat 50KM i jebat kao ljudi, ja ne vjerujem šta ljudi sve traže i šta im je ćejf, ali eto svak ima svoje, pišemo mišljenja samo
sta znaci 'dobra'Imam jednu dobru crnku u Bugojnu. Ima li neko da razmjenimo brojeve/kontakt
Ne znas ni kakva je usluga ni koliko kosta,a ne bi dao.Svi falite Marinu gledam, sve u redu, ali ja nikad ne bi dao te pare za tu uslugu njenu što nudi nema teorije te, dajete 120-150KM nemam pojma koliko je nije manje sigurno da vam ga žena izdrka čak ni ne popuši ga, zar vam nije bolje još dodat 50KM i jebat kao ljudi, ja ne vjerujem šta ljudi sve traže i šta im je ćejf, ali eto svak ima svoje, pišemo mišljenja samo
Kurac se puši bez kondoma i nikako drugačije, sa kondomom ti mogu i ja popušit i nećeš primjetiit nikakvu razliku, dajte ba ljudi budite normalni, nemojte bacat pare na to..Hvala ljudino , svaka cast na razumijevanju
A upravu si, neki misle da su toliko puni sebe , a ustvari dalje od nosa ne vise kao sto si rekao
sta znaci 'dobra'
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|