Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj , kakvu imas ??Neko razmjena brojeva, tesanj, jelah, teslic, doboj?
Bil mi dao broj od te iz TesnjaAko imas broj od neke dobre imam i ja dobru jednu u tesnju
Imal neko broj od neke ciganke trazi covjek za uzvrat nudi brojeve prednost tesanj maglaj doboj zavidovici
Moze ako i ti imas kakav brojBil mi dao broj od te iz Tesnja
Iz sarajevaMoze ako i ti imas kakav broj
Imam iz sarajeva od jedne , daj mi od te iz tesnja , pa ti saljemMoze ako i ti imas kakav broj
Gdje je Crystal tu je i ZaljubljeniKolika su ti stopala![]()
Imas ti koga da preporucis za masazu??Ne boli mene , nego navlacite ljude kod te osobe a zena je zajebala jednog momka bas totalno...Sigurno ih ima veci broj, posebno tih mladjih I naivnih ..
Moze li mirsadin broj u ppMirsada, stara, poruzna, malo izmasira, i izdrka, mozes je drzati za guzicu i preko sorca po picki dirati al ne reaguje bukvalno, nista osim toga nisam uspio… stalno govori da je med sestra
Opet se Sonja aktivirala..Ja je ne hvalim , niti bih kod nje ni da mi plati..Iritiraju me ovi njeni sto je promiviraju non stop a osoba stara I odvratna....
EjMože broj?
i ja sam trazioImali ko brojeve od dama iz Rajlovca samo da nije ona baba nju nebi
imaju onematematiku, bolje 2 po 200 nego 4 po 100.. i ima smisla kad malo bolje pogledassbil ti dao bulju za 100jbte vrijedile ili ne ali prodavac odredjuje cijenu svom artiklju, tvoje je da kupis ili gledass
Trazio sam pusenje. Novac nije problem, za dobar seks sam dao i 500km.bil ti dao bulju za 100jbte vrijedile ili ne ali prodavac odredjuje cijenu svom artiklju, tvoje je da kupis ili gledass
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|