Ma odg ćeAha , ne odgovara nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma odg ćeAha , ne odgovara nista
Nadat seMa odg će
E jbg onda nisi iz Sarajeva ili nisi dugo u ovom, kako god zaobidji.A nzn ko je ta
Pa ako si ti iz Sarajeva , i ako poznas neku koja je ok , uredna, i koja bi htjela pruziti foot fetis , pomozi nam hahahE jbg onda nisi iz Sarajeva ili nisi dugo u ovom, kako god zaobidji.
Može broj drugMisljenje o plavki sa super oglasa visoka ,svrakino kod policije ?
Ma to manje viseIli je gluha.
Pa kako se moze doci do njih , bio bi zahvalan ako bi me povezao nekako , jel rade foot fetis??Mala sa stupa, Ana i Sofija su jedino dobre a ovo ostalo nije vrijedno spomena
Pa imaš njihove brojeve na 100 stranicaPa kako se moze doci do njih , bio bi zahvalan ako bi me povezao nekako , jel rade foot fetis??
A sto se tice foot fetisa kod njih možeš dobiti samo foot u guzicuPa imaš njihove brojeve na 100 stranica
pA ne vidim razlog onda da predlazes nekoga ko ne odgovara tome sto sam naveo, ako nisu od toga zasto ih spominjesA sto se tice foot fetisa kod njih možeš dobiti samo foot u guzicu
Tebi je dobra sto ti naplati 300KM sat da ti ga sa kondomom pusi?Mala sa stupa, Ana i Sofija su jedino dobre a ovo ostalo nije vrijedno spomena
Pa pročitaj koju stranicu foruma Pa ćeš i ti nesto znati kad si se vec registrovao, a ne juce se prijavio i pitaš stvari na koje su ljudi sto puta odgovirilipA ne vidim razlog onda da predlazes nekoga ko ne odgovara tome sto sam naveo, ako nisu od toga zasto ih spominjes
A ne mora znaciti da ako ti neke poznajes da svako mora znati
Pitao sam lepo za prijedlog i kontakt provjerene devojke , ako ne mozes pomoci ili ne zelis , nema potrebe ni pominjati neke vanserijske l.p
E jebiga drug 300 kmTebi je dobra sto ti naplati 300KM sat da ti ga sa kondomom pusi?
Upravo tako , a on ocito nije jos upucen sta se ustvari trazi , ali eto ne da mi se objasnjavati nekom da nisam ovdje jer mi fali sexa (naprotiv)Tebi je dobra sto ti naplati 300KM sat da ti ga sa kondomom pusi?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|