Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj , kakvu imas ??Neko razmjena brojeva, tesanj, jelah, teslic, doboj?
Bil mi dao broj od te iz TesnjaAko imas broj od neke dobre imam i ja dobru jednu u tesnju
Imal neko broj od neke ciganke trazi covjek za uzvrat nudi brojeve prednost tesanj maglaj doboj zavidovici
Moze ako i ti imas kakav brojBil mi dao broj od te iz Tesnja
Iz sarajevaMoze ako i ti imas kakav broj
Imam iz sarajeva od jedne , daj mi od te iz tesnja , pa ti saljemMoze ako i ti imas kakav broj
Gdje je Crystal tu je i ZaljubljeniKolika su ti stopala
Nema je boljeSarajevo
Imas ti koga da preporucis za masazu??Ne boli mene , nego navlacite ljude kod te osobe a zena je zajebala jednog momka bas totalno...Sigurno ih ima veci broj, posebno tih mladjih I naivnih ..
Moze li mirsadin broj u ppMirsada, stara, poruzna, malo izmasira, i izdrka, mozes je drzati za guzicu i preko sorca po picki dirati al ne reaguje bukvalno, nista osim toga nisam uspio… stalno govori da je med sestra
Opet se Sonja aktivirala..Ja je ne hvalim , niti bih kod nje ni da mi plati..Iritiraju me ovi njeni sto je promiviraju non stop a osoba stara I odvratna....
EjMože broj?
i ja sam trazioImali ko brojeve od dama iz Rajlovca samo da nije ona baba nju nebi
imaju onematematiku, bolje 2 po 200 nego 4 po 100.. i ima smisla kad malo bolje pogledassbil ti dao bulju za 100 jbte vrijedile ili ne ali prodavac odredjuje cijenu svom artiklju, tvoje je da kupis ili gledass
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|