Imaš erotsku masažu kod CrnkeSutra sam u SA jel ima neko nesto dobro?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš erotsku masažu kod CrnkeSutra sam u SA jel ima neko nesto dobro?
Crnka jel ta završnica u kondom iliMasaze radim danas (utorak)
Ako bude dosta zainteresovanih radicu i u petak.
Oral je sa kondomom nema potrebe da pitate moze li bez jer ne moze i nece nikad moci ni uz doplatu.
Masaza je uljem relax sa oralom i zavrsnicom.
Cijena je pristupacna.
066-141-783 whatsapp
Sarajevo
#crnka
Ne razumijem sto djevojku uvlačiš uopste na forum ??? Jel znaš da radi pa tražiš potvrdu ili želiš da joj se javi 20/30 budala sa forumaOva Ejla Alikadic u kakvim je ona vodama?
Nego daj broj te kurve da se jebe šta. Aj nemoj tu srat.Nije ovo ni tvoj privatni forum.
Ti si napisao mali milion glupih komentara i posvađao si se sa mnogim članovima. Ako ja tebi nisam nikad napisao riječi na sve tvoje isfrustrirane komentare zašto bi ti sad o bilo čemu pametovao meni? Što bi tebe bilo briga šta sam ja imao s nekom kurvom?
Mene zaboli neka stvar šta ti pišeš, niti sam ti se kad obratio niti me zanimaš.
I ne razumijem kako toliko možeš biti glup, pa tupko jedan čim si postavio ovdje to svoje smiješno iskustvo i zatražio mišljenje, sad uzmi pa trpi različita mišljenja!Nije ovo ni tvoj privatni forum.
Ti si napisao mali milion glupih komentara i posvađao si se sa mnogim članovima. Ako ja tebi nisam nikad napisao riječi na sve tvoje isfrustrirane komentare zašto bi ti sad o bilo čemu pametovao meni? Što bi tebe bilo briga šta sam ja imao s nekom kurvom?
Mene zaboli neka stvar šta ti pišeš, niti sam ti se kad obratio niti me zanimaš.
Vidi se ko sere jbg. Ovo je forum koji ima za teme iskustva i recenzije.Nego daj broj te kurve da se jebe šta. Aj nemoj tu srat.
Tupko ti je tata a vrlo vjerovatno i mama jer ne može takav pajser doći iz inteligentnog sjemena. Hajde ti papčiću lijepo u pmI ne razumijem kako toliko možeš biti glup, pa tupko jedan čim si postavio ovdje to svoje smiješno iskustvo i zatražio mišljenje, sad uzmi pa trpi različita mišljenja!
Ti si isto ove tu kurve, da se jebeš, al' da ti ne uđe.
Vidi ga Boga ti, uvrijedio se što mu neko napisao mišljenje, a tražio isto
Dobro si skužio tupane. Ovo je forum za recenzije ali ne za recenzije sa natpisom Top secret! Jebo te kurva, uvalila te u problem, a ti glupan ne vidiš to. Ili si sve izmislio da bi dobio na važnosti odmah po registrovanju na forum?Vidi se ko sere jbg. Ovo je forum koji ima za teme iskustva i recenzije.
Ja podijelio svoje iskustvo i našao se ti kojem to smeta.
I meni smeta sve što si ti do sada objavio ali ti se nisam obratio.
Kažem ti jednostavno me zaobiđi.
Ko je glupan mislim da ne treba naglašavati jer ovo nije samo forum za recenzije nego i za iskustva.Dobro si skužio tupane. Ovo je forum za recenzije ali ne za recenzije sa natpisom Top secret! Jebo te kurva, uvalila te u problem, a ti glupan ne vidiš to. Ili si sve izmislio da bi dobio na važnosti odmah po registrovanju na forum?
Usput, vidi se koliko krivu percepciju imaš! Ne smeta meni uopšte, nego sam se osvrnuo na to da se sa takvim problemom ide tamo gdje mu je mjesto, a ne na forum gdje se priča o kurvama i još pri tom kriješ kurvin i broj i ime. De idi stani bolan ispred ogledala, skuži se sam.
Mogul brojeviIma li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
Imas broj lidije?lazovcina koja mi pise u inbox miali da sam lidija ucjenjuje me za sex skrinsatao sam ali nece da mi posalje javno da objavim izg da se osvecuje lidiji sto ga blokala
I meni trebaImas li kontakt
Daj broj od nekeIma li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|