Imal imo ig il broj od lane?Ova mi liči na Lanu iz Sarajeva tj Lana69
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imal imo ig il broj od lane?Ova mi liči na Lanu iz Sarajeva tj Lana69
Kup je našMozemo li ovaj forum ba pojednostavit (tj. da se pisu iskustva, preporuke, itd.). Gledam dva debila se svadjaju zadnjih deset stranica k'o tetke kakve. Jebete li ista jebo Vas dan danasnji...
Jebote zrinjski ja sam manijak s juga!Kup je naš
u svim dijelovima foruma ima poneko prepucavanje ali bh dio je broj 1 pa 20 praznih mjesta pa onda ostali ali i dobro je to da se zna koliko retardiranih imaMozemo li ovaj forum ba pojednostavit (tj. da se pisu iskustva, preporuke, itd.). Gledam dva debila se svadjaju zadnjih deset stranica k'o tetke kakve. Jebete li ista jebo Vas dan danasnji...
Pogriješio si samo jedno. Nisu retardirani, nego fukara koja nema para a da im je da jebu.u svim dijelovima foruma ima poneko prepucavanje ali bh dio je broj 1 pa 20 praznih mjesta pa onda ostali ali i dobro je to da se zna koliko retardiranih ima
DaaaSarajevo ili?
Sarajevo danasMasaze radim u petak (tj. Sutra)
Ne radim seks odmaram
066-141-783
#crnka
Odgovori na WASarajevo danas
Imao sam, ali je mjenjala broj pa sad novi nemam.Imal imo ig il broj od lane?
Čuj jebemo li šta? Pa kod matere kad sam ti bio ni dobar dan ne znaš nazvat. Nekulturni papak mali.Mozemo li ovaj forum ba pojednostavit (tj. da se pisu iskustva, preporuke, itd.). Gledam dva debila se svadjaju zadnjih deset stranica k'o tetke kakve. Jebete li ista jebo Vas dan danasnji...
Imaš li broj da vidim na koje misliš,pošalji u privatne porukeJe li iko bio kod ove dvije sa super oglasa studnetice.Alipasino kod penny-a. ?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|