Leonardo23
Active member
Za sve ostale informacije tu samMoze neko sredit bijelo u sarajevu molim vas.Ajmo braco bosanci ocajan sam hahha nagradim vas s cim ocete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za sve ostale informacije tu samMoze neko sredit bijelo u sarajevu molim vas.Ajmo braco bosanci ocajan sam hahha nagradim vas s cim ocete
Koji.br.mob.piz.Ova mi liči na Lanu iz Sarajeva tj Lana69
Ajmo legendo daj neki broj hahahaha ako ikad dodes u zagreb vratim ti usluguZa sve ostale informacije tu sam
Pošalji mi privatnu poruku ne mogu da ti pišem iz nekog razlogaAjmo legendo daj neki broj hahahaha ako ikad dodes u zagreb vratim ti uslugu
Ne morališem ja ništa nego jbm tupane takve kao ti koji misle da je forum za kurve isto što i crkvena ispovjedapnica.Ko je glupan mislim da ne treba naglašavati jer ovo nije samo forum za recenzije nego i za iskustva.
Lijepo ti piše ali nisi ti jedini kome treba crtati da bi nešto shvatio.
Morališeš tu svima o nečemu a to što se svađaš s pola članova foruma govori sve o tebi.
Nez nija haha a nez ni koje jelena
idioNe razumijem sto djevojku uvlačiš uopste na forum ??? Jel znaš da radi pa tražiš potvrdu ili želiš da joj se javi 20/30 budala sa foruma
iz osvete je spominje kao i dosta jos cura/zena koje zeli da iskompromituje a nemaju veze sa ovim!Ne razumijem sto djevojku uvlačiš uopste na forum ??? Jel znaš da radi pa tražiš potvrdu ili želiš da joj se javi 20/30 budala sa foruma
Alma i Lidija su svakako prestale, a tko je Vlatka i kakva je ?Ima li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
Sarajevo ili?Masaze radim u petak (tj. Sutra)
Ne radim seks odmaram
066-141-783
#crnka
Daj broj od neke
Daj broj od nekeIma li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
A jbg trazio hahahaDaj broj od neke
dobro jutro kolumbo,objave starije od tebe,ove ako su postojale pomrle su druze
Masaze radim u petak (tj. Sutra)
Ne radim seks odmaram
066-141-783
#crnka
ljepoto moja i ja sam te pozelioSarajevo ili?
Gdje si sadaVaži, lepi
Sada mi Koksara u planu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|