anoniman_TZ
Active member
Volim pičku da ližem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne morališem ja ništa nego jbm tupane takve kao ti koji misle da je forum za kurve isto što i crkvena ispovjedapnica.Ko je glupan mislim da ne treba naglašavati jer ovo nije samo forum za recenzije nego i za iskustva.
Lijepo ti piše ali nisi ti jedini kome treba crtati da bi nešto shvatio.
Morališeš tu svima o nečemu a to što se svađaš s pola članova foruma govori sve o tebi.
Nez nija haha a nez ni koje jelena
idioNe razumijem sto djevojku uvlačiš uopste na forum ??? Jel znaš da radi pa tražiš potvrdu ili želiš da joj se javi 20/30 budala sa foruma
iz osvete je spominje kao i dosta jos cura/zena koje zeli da iskompromituje a nemaju veze sa ovim!Ne razumijem sto djevojku uvlačiš uopste na forum ??? Jel znaš da radi pa tražiš potvrdu ili želiš da joj se javi 20/30 budala sa foruma
Alma i Lidija su svakako prestale, a tko je Vlatka i kakva je ?Ima li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
Sarajevo ili?Masaze radim u petak (tj. Sutra)
Ne radim seks odmaram
066-141-783
#crnka![]()
Daj broj od neke
Daj broj od nekeIma li sta za Mostar osim : alme, jelene, lidije, nane, vlatke i one iz zalika??
A jbg trazio hahahaDaj broj od neke
dobro jutro kolumbo,objave starije od tebe,ove ako su postojale pomrle su druze![]()
Masaze radim u petak (tj. Sutra)
Ne radim seks odmaram
066-141-783
#crnka![]()
ljepoto moja i ja sam te pozelioSarajevo ili?
Gdje si sadaVaži, lepi
Sada mi Koksara u planu
Imal imo ig il broj od lane?Ova mi liči na Lanu iz Sarajeva tj Lana69
Kup je našMozemo li ovaj forum ba pojednostavit (tj. da se pisu iskustva, preporuke, itd.). Gledam dva debila se svadjaju zadnjih deset stranica k'o tetke kakve. Jebete li ista jebo Vas dan danasnji...
Jebote zrinjski ja sam manijak s juga!Kup je naš![]()
u svim dijelovima foruma ima poneko prepucavanje ali bh dio je broj 1 pa 20 praznih mjesta pa onda ostaliMozemo li ovaj forum ba pojednostavit (tj. da se pisu iskustva, preporuke, itd.). Gledam dva debila se svadjaju zadnjih deset stranica k'o tetke kakve. Jebete li ista jebo Vas dan danasnji...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|