Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogao si vala i u crkvi da se ispovjediš, a ne ovdje.Ne treba, hvala.
Nismo svi isti,ja se njoj ne bih svetio iz mnogo razloga. Samo sam htio da podijelim s vama to ružno iskustvo.
Ova mi liči na Lanu iz Sarajeva tj Lana69![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
Evo jedne male plavke iz Sarajeva zgodna trudi se ima socnu guzu radi sve ako ste uredni naravno.Ako nemo ima provjeren broj za razmjenu javite se u p.p![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
imal štaNeki kontakt, Tesanj Doboj Jelah Teslic ?
Moz.br.poz.Moze li broj od Aldyane
Vidi nešto,javilo mi se u privatne prepiske veliki broj članova kao i jedna dama.Mogao si vala i u crkvi da se ispovjediš, a ne ovdje.
Care nije ba ovo crkva za ispovjedanje i nemoj nas ba tušit svojim glupostima. Ti sa kurvom htio da imaš ljubavnu vezu pored svoje veze. Niđe veze s vezom. Zna se za šta su kurve i to je to.Vidi nešto,javilo mi se u privatne prepiske veliki broj članova kao i jedna dama.
Sve pozitivni savjeti i prijedlozi.
Iskreno nisam to ni objavio zbog takvih poput tebe tako da nema potrebe da se prepirem s tobom oko bilo čega.
Furaj svoj fazon i zaobiđi me.
Nije ovo ni tvoj privatni forum.Care nije ba ovo crkva za ispovjedanje i nemoj nas ba tušit svojim glupostima. Ti sa kurvom htio da imaš ljubavnu vezu pored svoje veze. Niđe veze s vezom. Zna se za šta su kurve i to je to.
To što su ti se javili, nisu se javili zbog toga što je njima tebe žao nego da im daš broj da idu da guze. Htio ti to skontat, priznat sebi ili ne, uzmi kako hoćeš ali to je tako.
Imaš erotsku masažu kod CrnkeSutra sam u SA jel ima neko nesto dobro?
Crnka jel ta završnica u kondom iliMasaze radim danas (utorak)
Ako bude dosta zainteresovanih radicu i u petak.
Oral je sa kondomom nema potrebe da pitate moze li bez jer ne moze i nece nikad moci ni uz doplatu.
Masaza je uljem relax sa oralom i zavrsnicom.
Cijena je pristupacna.
066-141-783 whatsapp
Sarajevo
#crnka![]()
Ne razumijem sto djevojku uvlačiš uopste na forum ??? Jel znaš da radi pa tražiš potvrdu ili želiš da joj se javi 20/30 budala sa forumaOva Ejla Alikadic u kakvim je ona vodama?
Nego daj broj te kurve da se jebe šta. Aj nemoj tu srat.Nije ovo ni tvoj privatni forum.
Ti si napisao mali milion glupih komentara i posvađao si se sa mnogim članovima. Ako ja tebi nisam nikad napisao riječi na sve tvoje isfrustrirane komentare zašto bi ti sad o bilo čemu pametovao meni? Što bi tebe bilo briga šta sam ja imao s nekom kurvom?
Mene zaboli neka stvar šta ti pišeš, niti sam ti se kad obratio niti me zanimaš.
I ne razumijem kako toliko možeš biti glup, pa tupko jedan čim si postavio ovdje to svoje smiješno iskustvo i zatražio mišljenje, sad uzmi pa trpi različita mišljenja!Nije ovo ni tvoj privatni forum.
Ti si napisao mali milion glupih komentara i posvađao si se sa mnogim članovima. Ako ja tebi nisam nikad napisao riječi na sve tvoje isfrustrirane komentare zašto bi ti sad o bilo čemu pametovao meni? Što bi tebe bilo briga šta sam ja imao s nekom kurvom?
Mene zaboli neka stvar šta ti pišeš, niti sam ti se kad obratio niti me zanimaš.
Vidi se ko sere jbg. Ovo je forum koji ima za teme iskustva i recenzije.Nego daj broj te kurve da se jebe šta. Aj nemoj tu srat.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|