Ako ne može stajati sada kako treba ne forsirajPozdrav dobri ljudi
Šta preporučujete za potenciju, da se diže dobro i da je tvrd...da mogu više puta, samo mi ne preporučujte rujebinu...hvala na savjetima, pozdrav![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ne može stajati sada kako treba ne forsirajPozdrav dobri ljudi
Šta preporučujete za potenciju, da se diže dobro i da je tvrd...da mogu više puta, samo mi ne preporučujte rujebinu...hvala na savjetima, pozdrav![]()
Ti ni potencije ni erekcijePozdrav dobri ljudi
Vjezba i dobra ishrana. Smrsas ako imas viska kila.Šta preporučujete za potenciju, da se diže dobro i da je tvrd.
Ne mora značiti...Vjezba i dobra ishrana. Smrsas ako imas viska kila.
Slazem se, ali znacajno pomaze. Dosta zavisi i od godina i genetike.Ne mora značiti...
Dosta cinka pij i crna cokolada prije jebacinePozdrav dobri ljudi
Top guza, top izgled, ima zlatne rukice za masažu.Da li je neko bio kod crnke na masazi, kakva je? Koliko joj je?
Ja mu poslao tri broja i naravno nista nije odgovorio![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
Evo jedne male plavke iz Sarajeva zgodna trudi se ima socnu guzu radi sve ako ste uredni naravno.Ako nemo ima provjeren broj za razmjenu javite se u p.p![]()
New item by Meša
photos.app.goo.gl
Brt poslao sam ti broj bio sam na poslu ne mogu ti vratiti poruku iste minute bio sam druga danasJa mu poslao tri broja i naravno nista nije odgovoriotako da no coment.
To mi je malo bzvz Al ajde hahaaaaaa
pošalji i meni, pisao sam ti sinoćBrt poslao sam ti broj bio sam na poslu ne mogu ti vratiti poruku iste minute bio sam druga danas
Izgleda nista od selme pa nemam nista okolina gradacca srebrenikaJel neko bio u skorije vrijeme sa onom Selmom iz Srebrenika, jeli jos u poslu ?
Ko je ta?pozdrav, je li ko bio kod starke u Otesu( Sarajevo) ?
Tek danas radim masazeDa li je neko bio kod crnke na masazi, kakva je? Koliko joj je?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|