Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto svi ovi novi clanovi hvale jednu te istu curu zna li se staImaš djevojku u Sarajevu grmiiiiii ,u krevetu jos bolja pola sata joj je 100e sve preporuke za nju vrijedi svakog eura
i ti se registrovao, samo da nam pohvalis crystal??Evo da objavim i ja jednu recenziju na forumu
Bio sinoc kod Crystal u Brckom
Sve preporuke. Dogovor lagan i bez problema. Smjestaj uredan i cist. Ona ljubazna,komunikativna ponudi pice malo price pa akcija. Moze se dogovoriti za sve.
Izgled 10/10
Komunikacija 10/10
Higijena10/10
Oral 10/10 top,top
Seks 10/10 sve poze,top,top,top
Ne pozuruje
Ko ima priliku da ode sve preporuke
Toliko od mene
JEbem i tebi i njoj mrtve cuj lagan dogovorEvo da objavim i ja jednu recenziju na forumu
Bio sinoc kod Crystal u Brckom
Sve preporuke. Dogovor lagan i bez problema. Smjestaj uredan i cist. Ona ljubazna,komunikativna ponudi pice malo price pa akcija. Moze se dogovoriti za sve.
Izgled 10/10
Komunikacija 10/10
Higijena10/10
Oral 10/10 top,top
Seks 10/10 sve poze,top,top,top
Ne pozuruje
Ko ima priliku da ode sve preporuke
Toliko od mene
Napisao sam sam kako je biloi ti se registrovao, samo da nam pohvalis crystal??
otac te jebo, sama sebe hvalis na forumu ccc
Lagan,laganJEbem i tebi i njoj mrtve cuj lagan dogovor
Nemam potrebe da se hvalimi ti se registrovao, samo da nam pohvalis crystal??
otac te jebo, sama sebe hvalis na forumu ccc
Kada ćeš u Sarajevo?Nemam potrebe da se hvalim
Neću u Sarajevo, @acko i @lorente89 pljuju po meni, odlazim iz Bosne i odsad radim samo OnlyFansKada ćeš u Sarajevo?
Ma dodji kod mene ne moras ni pisati da si u sarajevuNeću u Sarajevo, @acko i @lorente89 pljuju po meni, odlazim iz Bosne i odsad radim samo OnlyFans
Kazem ti ja ofalila roba danasHahaaaaa
Konstantno kada počnu recenzije o nekoj osobi sa dva tri identična naloga ili ti jedne it adrese.sve bude jasno.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|