Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tooo tooooPa dobro i sta ce tipa meni kad me uhvate ? Kazna 500km jbt i nista opet sve isto.. ne cesljaju i ne diraju male radnje ne lupaj gluposti. Cesljaju makroe jer imaju mnogo cura koje za njih rade. Oni zatvor a one novcanu kaznu i to je to.. u svakom slucaju pička ne najebe![]()
Krade mi posoLjudi veceras neka hercegovka na Grbavici kazu dobro pusi haha![]()
Krenula skoroTooo toooo
Samo bahato, na najjače....
Samo još da kreneš u teretanu pa na traku za trčanje, malo kardio ovo, ono, da se ne umaraš nakon 5 minuta pušenja.
Ovo je samo forum i sprdaju se ljudi, nemojte da ulazite u detalje nije lijepo. Logicno da je tesko sprdanje ovde samo zaobidjes sta ti se ne svidja kao i ja sto zaobidjem..Prezimena forumaša:
Ćulafić
Goranov
Draganić
Lesić/Lešić
Lazić
Sad očekujem izvinjenja od ovih ili idu i Imena
Šta me imaju zvati?Ovo je samo forum i sprdaju se ljudi, nemojte da ulazite u detalje nije lijepo. Logicno da je tesko sprdanje ovde samo zaobidjes sta ti se ne svidja kao i ja sto zaobidjem..
E jesu se i usosili u pm. Pa ti sine nisi svjestan svoje nesvijesti!Šta me imaju zvati?
Crystal mi objavila br, zajedno su se usosili
Podrška...nisam ju j***, ali cura radi to sto radi i radi profesionalno, za razliku od nehljeba koji ništa u životu ne rade...Idi plati dugove za struju
Kakav je osjećaj kada te izopći vlastita porodica, kada ti saznaju da se prostituiraš, pa niti ti pišu, niti zovu, pa plačeš sama u stanu, pa se moraš kljukati anti depresivima i rakijom da
Kakav je osjećaj kada te izopći vlastita porodica, kada ti saznaju da se prostituiraš, pa niti ti pišu, niti zovu, pa plačeš sama u stanu, pa se moraš kljukati anti depresivima i rakijom da bi zaspala?
Svega ti Crystal sto mu ne posaljes dvojicu prijatelja da mu ta ledja izmasiraju...sta se peglas sa njimkako tvoja porodica reaguje da kikad ništa nisi radio i nemas ni marke u džepu?
Radi li oral? ili nešto više?pa dobra je Sonja
Ne radi.Radi li oral? ili nešto više?
Upetlja se ti dje ti nije mjesto hhKrade mi posoja najbolje pusim u BiH
kad hocu ahahahahaahaa
Podrska bratu daj nam ove slike da se smijemoPrezimena forumaša:
Ćulafić
Goranov
Draganić
Lesić/Lešić
Lazić
Sad očekujem izvinjenja od ovih ili idu i Imena
Dole rade sa elitom hahaaaa vikendi hotel 500eura i taki to.Trudne sa ozenjenim jbg..Tuzla,jel ima šta neka da se jebe...jel moguće da nema, niko neće para da zaradi![]()
Popadat ce nam kurve za pedofiliju hahahA vidi ga jadan hahaha dijete neko jbt zivot nije valjda da ovome neka picke da
Jel moze Broj od te Gercegovke u p.p ?Ljudi veceras neka hercegovka na Grbavici kazu dobro pusi haha![]()
Moze broj?Ljudi veceras neka hercegovka na Grbavici kazu dobro pusi haha![]()
smanji droguSvega ti Crystal sto mu ne posaljes dvojicu prijatelja da mu ta ledja izmasiraju...sta se peglas sa njim
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|