Mislim da je čula i to žešća. Lažni broj i nije crna curaNova u Lukavici 066 984 140,crnka dobra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je čula i to žešća. Lažni broj i nije crna curaNova u Lukavici 066 984 140,crnka dobra
Iskreno dijelimo mišljenjeI ja ne mogu vjerovati da je u tom poslu...
Ni ja nesto nisam uvjeren u to...Iskreno dijelimo mišljenje
Ne javlja se nikoMasaža ili?
Cijena?I ja sam bio kod nje. Sve preporuke i od mene. Inače, Sara se zove.
Pročuo se njen kvalitet brzo, telefon joj zvoni nonstop. Tako da budite strpljivi.
140km pola sataCijena?
Starija je od 58,sise 4,oral nista posebno,sex nista posebno,ako volis babuske moze proćiPoz, je li neko bio kod one od 58g iz Sarajeva, Osjek naselje Osik ulica.
Pozz imal neko broj od stoperke maglaj gracanica ili bilo sta doboj I Taj dio hvala
E našao si pravo mjesto gdje ćeš tražit. Ako si novi na forumu, spašaji se i briši račun.Trazim curu za trojku sa jos jednom curom
Zgodna crna hercegovka.
Dolazim sutra u 13:00h u Sarajevo, bit cu u Lukavici.
Svi dogovori na whats up, na broj: 063-952-659
Imaš djevojku u Sarajevu grmiiiiii ,u krevetu jos bolja pola sata joj je 100e sve preporuke za nju vrijedi svakog euraPozz neka provjerena utorak srijeda Sarajevo...Moze sat dva ili cijelu vecer druzenje,hotel bazeni itd
Može brojImaš djevojku u Sarajevu grmiiiiii ,u krevetu jos bolja pola sata joj je 100e sve preporuke za nju vrijedi svakog eura
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|