Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi u pravu, 95% forumasa samo pita za brojeve i dopisuje se.. onih 5% mozda je i pokupilo neku bolest ako se ne cuvajuNebi me čudilo da je pola foruma bolesno ili ne pregledano ako ćemo iskreno
Kakva je sisa guzI ja sam bio kod nje. Sve preporuke i od mene. Inače, Sara se zove.
Pročuo se njen kvalitet brzo, telefon joj zvoni nonstop. Tako da budite strpljivi.
Mora malo predaha uzet napad je iz svih pravacaNedostupna
Men se cini da ima dvije sise a ima i guzKakva je sisa guz
Imal picuMen se cini da ima dvije sise a ima i guz
I mene zanima?jel stvarno postojiIma li neko broj od ivane ljubuski
Moze i meni broj?Ima li gdje broj od one Zunic Doboj,sto dolazi po TK bilo gdje ?
Odlično i jedno i drugo. Mnogo iznad proseka.Kakva je sisa guz
Masaža ili?Nova u Lukavici 066 984 140,crnka dobra
Ove Brazilke su preskupe,svaka nabila cijenu a nigdje većih kurčeva kao na balkanu...tako mi jedna rečeEvo cjenkam se fali mi 150€ neće da mi spusti kurva na 3850€
Jbte ljudi pa ta Zunicka radi u hitnoj u Doboju i plus vozi autobus i jos se krese, pa kako jadna sve to stigne.Ima li gdje broj od one Zunic Doboj,sto dolazi po TK bilo gdje ?
I ja ne mogu vjerovati da je u tom poslu...Jbte ljudi pa ta Zunicka radi u hitnoj u Doboju i plus vozi autobus i jos se krese, pa kako jadna sve to stigne.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|