Slabo druže ima i ovih skupljih,jeftina ima jedino ona starka na Zaliku dođeš na vrata,okreneš se i nazadIma li iz Mostara neko nešto a da nije preskupo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slabo druže ima i ovih skupljih,jeftina ima jedino ona starka na Zaliku dođeš na vrata,okreneš se i nazadIma li iz Mostara neko nešto a da nije preskupo
Nekad bila i ona keftina i ona uvjek poskupi kao i naftaSlabo druže ima i ovih skupljih,jeftina ima jedino ona starka na Zaliku dođeš na vrata,okreneš se i nazad
Nikad lošija vremena ako imaš šta i skuplje malo daj u ppNekad bila i ona keftina i ona uvjek poskupi kao i nafta
Jes kurac, od čega bi živjelaNavodno se umirovila
Jel bio tko? Može broj?Evo ekipa stigla u Mostar jedna Brazilka Juliana na EGE je možete naći, cijena prava sitnica 12 sati radi samo, 4000KM cijena, sve preporuke zaista
Pitaj može li na mostarskiEvo cjenkam se fali mi 150€ neće da mi spusti kurva na 3850€
Evo ti od mene jos 5 jebemuEvo cjenkam se fali mi 150€ neće da mi spusti kurva na 3850€
jel ti se kita pozlati kad joj ubacis pa toliko kosta ?Izvinjavam se nije KM nego 4000€, poskupila evo
Hvala, svaka čast! Prosvijetlio si me….Glupačo 70€ ili ti ga 140KM šta ti jasno nije
Jbg… bio dan zalosti i kod mene ali stvarno..Dan žalosti u Hercegovini danas ponadali se crnka dolazi
Jel to znaci da dolazis ili?Brčko
Nema potrebe da me pitate kad dođem u Sa
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|