Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pojebi Desanku, samo dosta lubrikanta da je ne boliTreba mi pičke i to pod hitno
Ivane želim pojebati žensko, a ne ruku, imaš li išta za Mostar?Pojebi Desanku, samo dosta lubrikanta da je ne boli
Pa ista stvar sve ok dopisivanje dogovor i javljam se da javi lokaciju adresu ni na mapi je nema haman da nije udata pa se krije kad čovjek ode uzme telefon pa odgovaraNije bilo komplikacije ranije, da je bilo nebih ni išao sigurno, vec kad sam stigao pred zgradu kao sačekaj malo, pa gde se nalaziš i na kraju isključi tel.
Napravi video poziv prema Crystal, nek se ona skine i primaknite polne organe kamerama i trljajte se.Ivane želim pojebati žensko, a ne ruku, imaš li išta za Mostar?
Jest udata domaćica, dolazi iz Bn kad radi. Obećao sam joj da ću jebati i nju i muža kad me je zajebala.Pa ista stvar sve ok dopisivanje dogovor i javljam se da javi lokaciju adresu ni na mapi je nema haman da nije udata pa se krije kad čovjek ode uzme telefon pa odgovara
Jest udata domaćica, dolazi iz Bn kad radi. Obećao sam joj da ću jebati i nju i muža kad me je zajebala.
Jest udata domaćica, dolazi iz Bn kad radi. Obećao sam joj da ću jebati i nju i muža kad me je zajebala.
Ako si bas zagorio im Nina u zaliku oglašava se na super oglasima starija al zna posaoIvane želim pojebati žensko, a ne ruku, imaš li išta za Mostar?
Ima i Lidija dao sam mu brAko si bas zagorio im Nina u zaliku oglašava se na super oglasima starija al zna posao
Zanima i meneIma li ko njen broj
Šta zna posao brate dragi, je l moguće ljudi da vi ono idete jebat ne može mi u glavu tako mi Boga još traži 100€ pušenje bez, ako hoćeš sa 50€ je, kad sam je vidio okrenuo se i otišao čisto sam otišao da vidim ko je i šta je jer vidim da se stalno spominje ta neka Nina iz Zalika, bolje ništa ne jebite nego da jebete takve i to im još platite nevjerovatno majke miAko si bas zagorio im Nina u zaliku oglašava se na super oglasima starija al zna posao
Jesil provjerio jel legit?Ekipaa kakva je ovo pička u Foči došla, ako je ovakva kao na slikama ja sutra odmah palim auto iz Mostara da idem kod nje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|