CrnkomJe li bio iko sa crnom iz mostara sto se oglasava na super oglasima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
CrnkomJe li bio iko sa crnom iz mostara sto se oglasava na super oglasima
Daj više infoJe li bio iko sa crnom iz mostara sto se oglasava na super oglasima
Sa brojevima 063644495, 066472934, 066041622Daj više info
Kako se može kontaktirat lidija
Ta iz zalika kaze da radi samo stalneAko si bas zagorio im Nina u zaliku oglašava se na super oglasima starija al zna posao
Imas poruku privatnoDa li zna neko ima li gdje u BiH onih sto stoje kraj puta
To trgovina ženama na pomolu.....Pozdrav, da li znate neku stranicu ili grupu djevojke za putovanja, zelim da uplatim ljetovanje 10ak dana tipa turska/hurgada ili tako nesto pa bih htio naci suputnicu?
Uplatiš meni i povedem ti 3-4 ženske da valjaju i da imamo obojicaPozdrav, da li znate neku stranicu ili grupu djevojke za putovanja, zelim da uplatim ljetovanje 10ak dana tipa turska/hurgada ili tako nesto pa bih htio naci suputnicu?
Dao sam i ja svoju recenziju za nju jako dobra ženaJesi bio kod nje?
Neces to ovdje naći bajo pa ovdje nema ni za dobar keš za pola sata da nađeš nesto a ne da neke jos idu sa tobom na more, smjesno, al neka je sa srećom.Pozdrav, da li znate neku stranicu ili grupu djevojke za putovanja, zelim da uplatim ljetovanje 10ak dana tipa turska/hurgada ili tako nesto pa bih htio naci suputnicu?
A izgleda i ona odlazi još danas je u Tz štetaDao sam i ja svoju recenziju za nju jako dobra žena
Ma ko kaže reko sam mu nek povede mene povest cu mu ja 3-4 da idu sa namaNeces to ovdje naći bajo pa ovdje nema ni za dobar keš za pola sata da nađeš nesto a ne da neke jos idu sa tobom na more, smjesno, al neka je sa srećom.
Meni isto treba nešto slično. Naime, često putujem, pa mi treba djevojka koja bi mi pravila društvo u večernjim satima. Ne tražim seks niti cura mora ekstra da izgleda, treba mi obična lokalna cura za cuganje i šetnju. Da li neko zna sajt na kome se može naći tako nešto? Vidim da je popularan "Seeking", ali ne znam da li tamo cure nude tu vrstu usluge.Pozdrav, da li znate neku stranicu ili grupu djevojke za putovanja, zelim da uplatim ljetovanje 10ak dana tipa turska/hurgada ili tako nesto pa bih htio naci suputnicu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|