predobraKakva je ova Sabina iz Srebrenika isplatil se ici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
predobraKakva je ova Sabina iz Srebrenika isplatil se ici
retard misli da je jos rat ovdje ili misli da je mostar newyorkŠta samo slučajno za nas zapadnog dijela pitaš?
eh da si ti.. ali nisiDa sam ja admin, svi vi što spominjete članove obitelji bi bili banani
Zar se ne slažeš sa mnom da bi trebalo sankcionirati ove što jedni drugima spominju članove obitelji?eh da si ti.. ali nisi
Radil ona uopste vise ?Kakva je ova Sabina iz Srebrenika isplatil se ici
ne, forum ionako nije koristan nikome pa makar neka su oni zadovoljni,samo bacis kost i izmaknes se.. moraju i seljaci imati nekad svu slobodu izrazavanja.. za bolje neznajuZar se ne slažeš sa mnom da bi trebalo sankcionirati ove što jedni drugima spominju članove obitelji?
Psuju im mater i nabijaju sestre na kurac, je li tome mjesto ovdje?
Seljak retardiraniretard misli da je jos rat ovdje ili misli da je mostar newyork
ima se paraaaa....a i jednostavnije jePa vidim da vi dominirate po pitanju potraznje picke
Uvijek biloima se paraaaa....a i jednostavnije je
Kako da te nađem na instagramu?Ti si počeo sve ovo
Koji k komentarises moj izgled i lažeš ovde da te neko pokazao moju sliku
Ja svaki dan stavim svoje slike na IG i WA story, ako nekoga zanima na šta će potrošiti taj ogroman novac
A ti si lažov. Ako nisi, okači tu sliku i nemoj sad pisati da i drugara ima tamo
Me
Ukucaj u google mapsKako da te nađem na instagramu?
Beži ba narkomanu, dosadan si balijo truhliUkucaj u google maps
Ujko ujko...Beži ba narkomanu, dosadan si balijo truhli
Beži bre druže u pičku materinu.Ujko ujko...
Ne laj blesaneBeži bre druže u pičku materinu.
Cim je on spao da momcima nudi da pokazuje nema tu alatke za lijekaHajvanu jedan, deca čita forum a on nudi alatku da pokaže
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|