Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovarao u toku dana na kraju frajerka u 23h rekla da se javim da posalje adresu nje ni na vidiku otišao i izjebao šta drugo, tako da čisto sumnjam da nije neka muljažaDa li je bio neko kod ove gospođe? Kakva su iskustva?
Barbara | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Javite se porukom na WhatsApp +38766184113 | Seksi Adresarseksi-adresar.co
Ma ima Brcko samo treba uganjatiSvaka čast ako si uspio naći tri u Brckom, ja ne mogu upecat ni jednu .
Na koliko su ti to uzeliOsim vozačke
Gdje nađe Donji Žabar bgt još Čović Polje i da se objesimoDonji žabar, imal nešto?
Vrijedi svake markeIma li iko kakvu dobru preporuku za Tuzlu?
Imas na EGE. Bio sam kod ove neke, preko agencije ne znam kako se sad tamo zove. 45min - 350KM al je sve po psu.Neka preporuka za Sarajevo/Lukavicu večeras, novac nebitan samo neka je kvalitetna roba?
Pametno si postupio, meni poslala adresu, čekao ko budala ispred zgrade, isključila tel. Nije laznjak ali je više zajebala nego što je nju jebaloDogovarao u toku dana na kraju frajerka u 23h rekla da se javim da posalje adresu nje ni na vidiku otišao i izjebao šta drugo, tako da čisto sumnjam da nije neka muljaža
Koliko si čekao, jesi iz istog grada kao ona?Pametno si postupio, meni poslala adresu, čekao ko budala ispred zgrade, isključila tel. Nije laznjak ali je više zajebala nego što je nju jebalo
Ima li ko njen brojIma li neko iskustva sa Zunickom
Ma ništa čekati tako i one koje su čekale princa na bijelom konju pa su i dočekale ima il nema ajmo dalje za iste pare vrijedim i ja daleko bilo imam svog dostojanstva i ponosa a vala i držim do sebe i izgledam, ujedno ne jebem ju džaba tako da i to treba pripisatPametno si postupio, meni poslala adresu, čekao ko budala ispred zgrade, isključila tel. Nije laznjak ali je više zajebala nego što je nju jebalo
Ma de ne vrijedi uopce pisat tratit vrijeme frajerka piše čitav dan sa tobom na kraju je ni na mapi, a onda sutradan se javiš pa se javi prekosutra i glumi neku poniznu izvinjava se, odjebaos brato ima žena čitava planetaKoliko si čekao, jesi iz istog grada kao ona?
Jesi bio kod nje?
Nije bilo komplikacije ranije, da je bilo nebih ni išao sigurno, vec kad sam stigao pred zgradu kao sačekaj malo, pa gde se nalaziš i na kraju isključi tel.Ma ništa čekati tako i one koje su čekale princa na bijelom konju pa su i dočekale ima il nema ajmo dalje za iste pare vrijedim i ja daleko bilo imam svog dostojanstva i ponosa a vala i držim do sebe i izgledam, ujedno ne jebem ju džaba tako da i to treba pripisat
"Logika ce vas odvesti od A do B, a mašta će vas odvesti gdje god to poželite"
Oko sat vremena, jer je me zavlacila sačekaj malo itd... Pedesetak kilometara, radi u Modrici.Koliko si čekao, jesi iz istog grada kao ona?
Auu jes te nasadilaOko sat vremena, jer je me zavlacila sačekaj malo itd... Pedesetak kilometara, radi u Modrici.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|