Može njen broj?Ozb vam govorim jbg vjeruj ako hoces![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može njen broj?Ozb vam govorim jbg vjeruj ako hoces![]()
Živa sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kuracJel nam živa Crystal, nigdje je![]()
Ivanu je sada mnogo lakše, čim si se javila, njegov život ponovno ima smislaŽiva sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kurac
Ako si u Sarajevu da se mi vidimoŽiva sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kurac
Veruj mi, i ja jedva čekam da dođem u Sa i da ostanem što dužeAko si u Sarajevu da se mi vidimo
Djevac ne prdiIvanu je sada mnogo lakše, čim si se javila, njegov život ponovno ima smisla![]()
Kontao sam da si nisi naudila, zbog onog što si jučer pisala, nek si živaŽiva sam, morala se sklonit malo zbog događaja. Al koga boli kurac
U vezi dotičnog imam jaku bol u…Kontao sam da si nisi naudila, zbog onog što si jučer pisala, nek si živa
Brate opet sam suha kurca, nisam ni drkao 3 dana, sve mislim negdje ću ga na ljepše mjesto od svoje ruke stavitiDjevac ne prdi
Odi mesaru nek ti ga odsječe, možeš u Šišovića u njih je urednoBrate opet sam suha kurca, nisam ni drkao 3 dana, sve mislim negdje ću ga na ljepše mjesto od svoje ruke staviti![]()
Nek kulen napravi veliš i nazove ga čunetinaOdi mesaru nek ti ga odsječe, možeš u Šišovića u njih je uredno
Ma nebi to niko, čujem da ti je skvrčen, kako ti to i drkaš a kamoli jebeš, ti si pravi tehničarNek kulen napravi veliš i nazove ga čunetina![]()
Otrov se čuva u malim dozama Ivane.Ma nebi to niko, čujem da ti je skvrčen, kako ti to i drkaš a kamoli jebeš, ti si pravi tehničar
Pusti to, treba kad im ga staviš da im oči iskoče kao u varena zecaOtrov se čuva u malim dozama Ivane.
Zato mene eskort dame vole, ni ne osjete ga, a para kapa![]()
Zato si ti tu, ja ih nadražim i poškakljem na ulazu u vaginu, onda ti stupaš na snagu, da im oči iskoče ko u varena zecaPusti to, treba kad im ga staviš da im oči iskoče kao u varena zeca
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|