Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pratim...Zna li neko mladju, pouzdanu Sarajevo. Ako ima poze li u pp
Mozel broj i odakle si da ti neke proslijedim pozzLjudi br cu ostavit nmjt pisati svi koji se javljate privatno morate ivi meni proslijedit a ne samo trazite a nista nedajete al picka je strava samo sam poslao kafu i odma na posao nije iz Tz al je svake sedm u Tz
Mozel broj od ameleB.luka ima neka Amela,samo porukama se čuo s njom,nemoze poziv pa to sumnjivo.
Hahahahahaha ja joj platio uredno,pricala mi o rahmetli ocu kako joj je poklonio sat koji joj je u amanet ostavio...Pocela da mi pusi i zvoni joj telefon kao majku joj auto udarilo i ode i ostavi mi "ocev" sat kao garanciju da ce se vratiti hahah kakav sam ja konj...Ko god u sarajevu proba jebat ehlimanu, najebo je. Ukrast ce vam nesto kako god ili pobjec kad date pare.
Je li to ona Ella istetovirana?Hahahahahaha ja joj platio uredno,pricala mi o rahmetli ocu kako joj je poklonio sat koji joj je u amanet ostavio...Pocela da mi pusi i zvoni joj telefon kao majku joj auto udarilo i ode i ostavi mi "ocev" sat kao garanciju da ce se vratiti hahah kakav sam ja konj...
Nije, ali Ella se jebe sa migrantimaJe li to ona Ella istetovirana?
Jebi ga, ostao ti je satHahahahahaha ja joj platio uredno,pricala mi o rahmetli ocu kako joj je poklonio sat koji joj je u amanet ostavio...Pocela da mi pusi i zvoni joj telefon kao majku joj auto udarilo i ode i ostavi mi "ocev" sat kao garanciju da ce se vratiti hahah kakav sam ja konj...
Nije ova je mlada ima mozda 20-21 godinu al to je uigrano ko da u filmu glumi...Volio bi je srest negdje da joj babin sat u usta nabijemJe li to ona Ella istetovirana?
extra riba...dobojkaJe li itko bio kod nje javio sam se trazi 120km pa me zanima da li vrijedi?
ja za sutra dogovorio sa njom. Imate cascenje od mene, ovaj sajt stvrano vrijediHahahahahaha ja joj platio uredno,pricala mi o rahmetli ocu kako joj je poklonio sat koji joj je u amanet ostavio...Pocela da mi pusi i zvoni joj telefon kao majku joj auto udarilo i ode i ostavi mi "ocev" sat kao garanciju da ce se vratiti hahah kakav sam ja konj...
Ne kontam, znas ili neznasPratim...
Imas li kontakt od te dobojke ako je dobra, moze li u ppextra riba...dobojka
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|