Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mostar bas teski corci..ne moze se nac nistaNina Mostar kod megamarketa
Ne javlja se .. zna li netko jel radi još ili je mijenjala broj
Pa vrijedi li barem sat nesto, da sta para povratisA moj brate mora joj covjek priznat uvjek nesta orginalno smisli
Kojem trnu?Zna li neko za nesto u trnu cuo sam za masazu pp
Imaš li njen kontaktSara iz Zenice
Ima li neko kakvo iskustvo
Moze broj telefonaextra riba...dobojka
Neko je ovdje spominjo da radi u tandemu sa jos jednom djevojkom, gledaju kako da te zajebaju. Ja sam imao slicnu situaciju, dogovorio 3 svrsavanja i poslije drugog mi nesto izmisli da nesto kao da mora bratu dati pare, ceka je ispred zgrade, nikad se nije vratila, doduse ostale su joj nausnice koje sam prodao za 50 KM, tako da smo mozda ostali kvita. Nasao sam je u u superoglasima, Merima, mrsavija djevojka, ima tetovaze po licu, oral fenomenalan. Sad jesu li te dvije djevojke u tandemu kao sto je neko ovdje spominjo, ne znam.Hahahahahaha ja joj platio uredno,pricala mi o rahmetli ocu kako joj je poklonio sat koji joj je u amanet ostavio...Pocela da mi pusi i zvoni joj telefon kao majku joj auto udarilo i ode i ostavi mi "ocev" sat kao garanciju da ce se vratiti hahah kakav sam ja konj...
Jbg drug malo procitaj unazad, ima svegaNeko iz Sarajeva nesto?
Nisam ni pokusavao vjeruj mi da ga gurnem u opticaj,mali je grad moramo se srest negdje pa ce onda babin sat da progutaPa vrijedi li barem sat nesto, da sta para povratis
Koliko sam vidio samo jedan broj ostalo samo pusto pisanje nekih "djevojaka"Jbg drug malo procitaj unazad, ima svega
Moze kontakt od te cure u pp..pozzextra riba...dobojka
I za mene ako imaPozdrav
Moze i za mene ako neko ima
Hvala
Tel: 064/677-677
|
|
|
|