Ostavi broj u ppLjudi br cu ostavit nmjt pisati svi koji se javljate privatno morate ivi meni proslijedit a ne samo trazite a nista nedajete al picka je strava samo sam poslao kafu i odma na posao nije iz Tz al je svake sedm u Tz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostavi broj u ppLjudi br cu ostavit nmjt pisati svi koji se javljate privatno morate ivi meni proslijedit a ne samo trazite a nista nedajete al picka je strava samo sam poslao kafu i odma na posao nije iz Tz al je svake sedm u Tz
Ima brate daj u pp br ti te ija odma saljemPa ima li brate broj od te iz TZ...možemo razmijeniti u pp
Nisu svačiji ukusi isti.Neko ko je bio sa njom interesuje me kakva su iskustva.
Nešo jesi li ti bio sa njom? Stvarno me interesuje tvoje mišljenje ako ste bio.Nisu svačiji ukusi isti.
Probaj sam pa se uvjeri .
Idi jebi ili ne zanovijetaj vise ko baba u bolestiNešo jesi li ti bio sa njom? Stvarno me interesuje tvoje mišljenje ako ste bio.
Moze se pregovarat sa svakomSta ima se tu pregovarat. Preskupo i cao, al uvijek nadju budalu...
Ni slucajno! One sto u rajlovcu na petlji imas su takve, a ova ne vrijedi ni 30 KM. Bio sam s njom prije 10-15 dana, ne valja nista ni lud ne bih dao pare za ono.Zdravo raja. Vidim ima različitih iskustava sa Aidom iz S.Kolonije, i pozitivnih i negativnih. Može li mi neko reći šta je tačno.
Bio, odlicna je zna posaoIma li ko iskustva sa njom
Može broj od te?Ima brate daj u pp br ti te ija odma saljem
Je li to ona aida kaljanac sto je bila pominjana ili je neka druga u pitanjuZdravo raja. Vidim ima različitih iskustava sa Aidom iz S.Kolonije, i pozitivnih i negativnih. Može li mi neko reći šta je tačno.
PozdravIma li neko broj od neke iz bl da nije na oglasima moze u pp pozzz
PozdravJe l mozda neko otkrio ko je Zeljka sa puta bl-prijedor?? Dosta ljudi kaze da ju je vidjalo., ja nisam
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|