U pauzama između droge i kockarnica..daJel neko zna jel ona Ena Sukalo jos u poslu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U pauzama između droge i kockarnica..daJel neko zna jel ona Ena Sukalo jos u poslu ?
Ide provjera
o jesi retardiran.. zamisli radis za platu i gazda ti donese xbon koji moras ici da unovciss..Djevojka traži x bon ali da prekrijem 4 zadnja broja i dam joj uživo.Da li je fake
o jesi retardiran.. pa ako nije trazila idi i jebi zast zapitkujes.. ali nam obavezno napisi kako je bilo )Nije tražila xbon
uvijel ima marve koja nije cula za toJeste vi tupavi da ne možete sami prepoznat da ko traži X-Bon da je fake i tu nema priče više nikakve, sad su se počeli majmuni služiti glasovnim porukama gdje priča ženski glas i što je najjače ja vjerujem da ima debila koji na to padaju, de malo mućnite glavom, ja kad vidim u BiH da neko stavi cijenu 50€ i u opisu napiše radim sve što poželiš, a na slikama top pička, ne trebaš se ni javljat toj osobi znaš šta je u pitanju
Uvrijedices Crystal ako joj Putina diraš a zatresko si se ...prepravi to na Bajdena ili Makrona a možeš i Zelenog on je deklarisani gey
Haha to što zna naš jezik ne mora značiti da nije iz RusijeVi jos mislite da je ona Ruskinja.
Haha to što zna naš jezik ne mora značiti da nije iz Rusije
Kako znaš ?Naravno da ne mora al cura nije Ruskinja.
Gledaš u šoljicu za kafu ili ?Kako znaš ?
Jesi joj gledao u pasoš?Naravno da ne mora al cura nije Ruskinja.
Gledaš u šoljicu za kafu ili ?
I koliko je kod tebe dva i dva ?Ne, samo saberem dva i dva.
Ako je konobar biće 5I koliko je kod tebe dva i dva ?
I koliko je kod tebe dva i dva ?
Lijepo je biti samouvjeren i kad griješiš . Ne odustaj i Google zna slagati ko ga jebe. A pasoš je lažan sigurno ali puštaju je da putuje.Toliko da rezultat uvijek bude tacan !
Lijepo je biti samouvjeren i kad griješiš . Ne odustaj i Google zna slagati ko ga jebe. A pasoš je lažan sigurno ali puštaju je da putuje.
Izvini druze svi smo pogriješili evo nećemo više...evo ja prvi koji sam vidio pasoš. Izvini to mene oči prevarile. Oprosti još jednom...ali de mislim ako ti nije teško da nam odgovorio kako si ti riješio to i ono 2+2 ...msm sve nas sigurno interesuje da nas prosvjetlišNaivan si ko francuska sobarica.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|