Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti si policajcIzvini druze svi smo pogriješili evo nećemo više...evo ja prvi koji sam vidio pasoš. Izvini to mene oči prevarile. Oprosti još jednom...ali de mislim ako ti nije teško da nam odgovorio kako si ti riješio to i ono 2+2 ...msm sve nas sigurno interesuje da nas prosvjetliš
PsttttA ti si policajc
A ja stopiramJa vozim kamion
A ja vas zaustavljam hahahahahaA ja stopiram
I gledaš u pasoš ?A ja vas zaustavljam hahahahaha
Izvini druze svi smo pogriješili evo nećemo više...evo ja prvi koji sam vidio pasoš. Izvini to mene oči prevarile. Oprosti još jednom...ali de mislim ako ti nije teško da nam odgovorio kako si ti riješio to i ono 2+2 ...msm sve nas sigurno interesuje da nas prosvjetliš
Ja vozim kamion
Izvini druze svi smo pogriješili evo nećemo više...evo ja prvi koji sam vidio pasoš. Izvini to mene oči prevarile. Oprosti još jednom...ali de mislim ako ti nije teško da nam odgovorio kako si ti riješio to i ono 2+2 ...msm sve nas sigurno interesuje da nas prosvjetliš
džaba ti trud, davno sam napisao teško je budali dokazat da je budala
Druze neka bude da je Ruskinja ako ti ja tako draze, al znaj da nije tako. Ne znam zasto vam krije to.
Laku noc !
To Enox na graničnom prelazuI gledaš u pasoš ?
Druze pa što nam ti ne otkriješ kad već ona neće...e jbg sad ti ode spavatiDruze neka bude da je Ruskinja ako ti ja tako draze, al znaj da nije tako. Ne znam zasto vam krije to.
Laku noc !
To Enox na graničnom prelazu
Druze pa što nam ti ne otkriješ kad već ona neće...e jbg sad ti ode spavati
Nisi dzaba bosanska bukva. Bio sa curom, a nisi shvatio da nije Ruskinja.
Et hvala ti...LnCura je Srbijanka iz provincije...sad stvarno odoh.
Ajd zaustavi i ovog iz tuzle previše zna a i smara maloA ja vas zaustavljam hahahahaha
Nisi dzaba bosanska bukva. Bio sa curom, a nisi shvatio da nije Ruskinja.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|